Rekening Controle van Uw Financiële Destiny - Sound Financiële Advice Voor Vrouwen

2009 was een wervelwind voor de meeste van ons, maar het nooit ophoudt me verbazen toen ik vrouwen die zijn totaal clueless over hun huishouden financiën vergaderen tot een noodsituatie heeft voorgedaan. Terwijl iedereen moet uitzicht dit recessie als een "tijd om hervatten"; vrouwen hebben een veel sterkere verplichting om controle van hun eigen financiële lot te nemen.

Alsof we nog niet overladen met balanceren een carrière en gezinsleven; inzicht in de financiële sector en hoe het ons dage
Onderhavige geval, een van mijn cliënten had er geen idee van haar man had hun hypotheek betalen voor de afgelopen drie jaren met credit cards. Hij nooit verteld haar was hij ontslagen uit werk en aanvaardde een nieuwe baan verdiencapaciteit slechts de helft van zijn vorige corporate salaris. Hij was verantwoordelijk voor de betaling van alle van het huishouden noodzakelijkheden en haar salaris was zijn aangewezen voor de "huishoudelijke luxe-artikelen".

Niet wetend over hun financiële positie, bleef ze haar salaris door te brengen zonder dat enig spaargeld weg. Ze was er kapot van toen proces-servers haar aanbelden om hen zowel te bedienen met een afscherming klacht.

Ik weet zeker dat veel vrouwen zouden verkondigen dat dit niet zou kunnen gebeuren met hen, maar het is veel te vaak voor. De volgende situatie bewijst een ander wijdverbreid probleem vrouwen wordt geconfronteerd met vandaag.

Mevrouw Anderson heeft besloten met pensioen te gaan na dertig jaar als basisschoolleraar. Ze was van plan te reizen en een vrije leven genieten. Helaas, maandelijks pensioen mevrouw Anderson's check was niet genoeg om haar blote behoeften te dekken. Haar afboekingsrekening werd afgeslacht door de financiële markten. Na controle van haar pensionering account, was het hartverscheurend om te weten dat dit had kunnen worden vermeden.

Mevrouw Anderson's afboekingsrekening was uitgedund, omdat niemand het beheer over haar rekening. Ja, ze had een adviseur, maar mevrouw Anderson's account werd niet gecontroleerd of het geïnvesteerde voorafgaande wedstrijd haar doelen en doelstellingen sinds de dood van haar man tien jaar. De heer Anderson is de financieel manager van het huishouden en mevrouw Anderson had geen interesse in financiële zaken.

Opnieuw vraag ik, wat is er mis met deze foto? Na het doorbrengen van haar gehele leven wordt alles voor iedereen, mevrouw Anderson's de kwaliteit van leven is veranderd als gevolg van gebrek aan kennis. Ik kan eindeloos scenario's, maar mijn doel is om glanst een licht op de oplossing.

In de toekomst moeten alle vrouwen hebben een bolwerk op hun financiële toekomst. De Amerikaanse financiële systeem zoals we het wist, bestaat niet meer. Persoonlijk financieel beheer moet het werk van beide hoofden van huishouden. Denk er eens over, wat gebeurt er als er een noodsituatie, en de co-piloot kan niet vliegen in het vliegtuig?

Als jij de enige gezinshoofd, de verantwoordelijkheid is zelfs nog groter. Het is onmogelijk om efficiënt te functioneren uw huishouden en zorgen voor een financieel slimme kinderen als je geen kennis hebt jezelf. Neem de leiding van uw financiële toekomst uitrusting van het zelf met de juiste gereedschappen.

Op zoek gaan naar financiële geletterdheid opleiding die leidt tot financiële bekwaamheid. Financiële Aptitude zal u toelaten om persoonlijke verantwoordelijkheid voor het beheer van uw financiën te nemen, waardoor de investering beslissingen die uw korte en lange termijn behoeften, selecteert u de juiste financiële adviseurs en effectief te plannen voor het pensioen.

Voor meer Sound Financieel Advies voor Vrouwen, ga dan naar http://www.askameena.wordpress.com

No comments:

Post a Comment