Commercial Finance Financiering en identificering Zombie Banken

In de wereld van zakelijke financiering financiering, de kleurrijke termen "Zombie Banken" en "Dead Banken Walking" is onlangs toegepast op een aantal van de commerciële kredietverstrekkers. Hoewel deze besprekingen hebben een element van humor en entertainment, is er een praktisch aspect aan hen. Uiteindelijk is het niet waarschijnlijk in het beste belang van een ondernemer te hebben uitgebreide betrokkenheid bij elk van de banken die deze termen beschrijven nauwkeurig. In ieder geval dient te
Voor elk bedrijf eigenaar van dit moment nood aan een commerciële lening of financiering van werkkapitaal, het concept van de "Dode Banken Walking" is waarschijnlijk een essentieel onderdeel van hun besluit. Deze beschrijving is gebruikt door verschillende bronnen recent, allemaal met een soortgelijk referentiepunt van de banken die reeds zijn gegaan brak. Deze kritische maar blijkbaar nauwkeurige evaluatie grotendeels afkomstig van een vermogende eenvoudige aanpak. Een dergelijke analyse erkent dat veel banken aanzienlijke activa die ofwel waardeloos of ten minste de moeite waard ruim onder de waarden die in hun boeken hebben, met de daaruit voortvloeiende reële actuele waarde minder is dan de huidige schulden van vele banken.

Op basis van de evaluatie van de vele waarnemers die realistisch zijn geëvalueerd, de huidige waarde van de activa, zijn de meeste van de grootste banken in de Verenigde Staten aangetoond dat het de moeite waard zijn zelfs minder dan Lehman Brothers (die al in faillissement). Veel banken hebben nog hun public relations nachtmerrie door aan te tonen zeer weinig verstand van hoe ze te maken commerciële leningen en geld uitgeven. Als een bank is al waardeloos, roept hij zeker worden gesteld hoe het bedrijfsleven en de commerciële leners zullen profiteren door de overheid geld gooien op deze "zombie-banken 'in de eerste plaats. Deze controverse is aangewakkerd door het mislukken van de meeste banken hun commerciële kredietverlening op te drijven om bedrijfseigenaren na regering bailout fondsen. Banken hebben ontvangen bailout fondsen lijken vastbesloten om hamsteren het geld in om hun eigen solvabiliteit te waarborgen en niet zozeer op de financiering van commerciële financiering van commerciële leners.

Dit roept verschillende vragen op. De consensus is dat het geven van de failliete vennootschappen anders (de doden banken lopen) meer geld weinig meer doet dan betrekking op de interne operationele kosten voor de zombie-banken.

In de eerste plaats moeten wij echt geloven dat een bank moet worden "opgeslagen" gewoon omdat het zo groot is? Er lijkt een groeiende meerderheid van het publiek die zou suggereren dat deze banken al te veel goede trouw verloren om ooit terug te krijgen in reactie op enkele argumenten dat de grootste banken kan niet worden overgenomen, zelfs als ze al insolvabel.

Ten tweede is er een betere manier om het probleem dan het geven van insolvabele banken meer geld op te lossen? George Soros en anderen hebben onlangs in detail beschreven hoe andere bancaire systemen met succes zijn behandeld hypothecaire financiering. Hoewel residentieel en commercieel onroerend goed leningen wordt gedacht dat ze in het hart van de huidige crisis, is er geen echte inspanning gedaan om deze aanpak te herzien.

Ten derde kan ondernemers echt veroorloven te wachten tot de overheid om dit probleem op te lossen? Hoewel wachten van een paar weken of zelfs enkele maanden zou haalbaar zijn voor een praktische oplossing die leidt tot commerciële leningen nodig, de huidige impasse van invloed zijn bedrijf te financieren financiering toont weinig tekenen dat die snel verzakken. Prudent commerciële kredietnemers moeten kijken naar alternatieve bronnen voor financiering van werkkapitaal van essentieel belang, zoals het bedrijfsleven kasvoorschotten. In het geval het niet duidelijk uit bovenstaande bespreking, dood banken lopen en zombie-banken kan vermeden worden wanneer op zoek naar nieuwe commerciële financiering.

No comments:

Post a Comment