Debiteuren Financiering - Be Inspired

Benjamin Zander en zijn vrouw schreef een boek getiteld: "De Kunst van Mogelijkheid; Transforming Professional en Persoonlijke Life". Hun idee is dat "je kunt een hartstochtelijke energie door te sijpelen in De Kunst van het Mogelijkheid dat zal een ware kracht in je leven. Je kunt je eigen regels. " Hun boek is inspirerend. U wordt geïnspireerd als je koopt en lezen. De vraag is: hoe verhoudt deze betrekking hebben op debiteuren financiering?

Het draait allemaal om houding, enthousiasme en v
Hier zijn drie voorbeelden hoe de macht van rekeningen tuigmakerswerk vorderingen financiering soms met andere vormen van financiering om uw B2B business groeien.

Case Studie Een:

Een zonne-energie bedrijf dat ontworpen en begeleid de installatie van hernieuwbare energie systemen niet in staat was verkrijgen van een banklening. Ze waren een van de laagste van de regio kosten aanbieders van zonne-panelen, systeem ontwerp en de begeleiding. Een van de grootste troeven is staat Solar Tax Credits die worden uitgekeerd aan huiseigenaren die installeren van de zonne-energie systemen. Een verplichting uit een Staat aan een consument is niet binnen de definitie van een account Vorderingen. Met andere woorden, kon niet worden gefinancierd, omdat het niet een verplichting tot een bedrijf. Gebruik de kunst van mogelijkheid werden de huiseigenaren overgehaald hun zonne belastingkredieten toewijzen aan de Solar Energy Company. Dit veranderde een consument ontvangen in een commerciële debiteuren. Dat was alles. Het zonne-energiebedrijf ontvangen debiteuren financiering nodig had om te groeien.

Case Study Twee:

Een individuele gekocht een importbedrijf die waren gefinancierd met SBA een bank lening. Als onderpand voor de lening, de Bank plaatsten een UCC1 neerlegging op de debiteuren en inventaris van het bedrijf. UCC heeft betrekking op de Uniform Commercial Code van kracht is in de Verenigde Staten van Amerika. In sommige opzichten, vereenvoudigt het proces van kredietverlening, verkoop en leningen op nationaal niveau. In andere opzichten is zeer complex. Een UCC1 indienen door een bank meestal voorkomt eventuele bijkomende financiering, omdat er geen onderpand nog moet worden gefinancierd. Het is vergelijkbaar met een eerste hypotheek op een huis. Als u een 95% lening op uw huis, geen andere financiering beschikbaar is op het huis omdat er geen eigen vermogen te lenen op. Met behulp van de kunst van de mogelijkheid, dat het importerend bedrijf was succesvol in het overtuigen van de bank om hun UCC1 indiening ondergeschikt is aan een andere commerciële kredietverlener UCC1. Het importerende bedrijf ervan overtuigd de bank dat zij zou worden wederzijds voordelige aan de bank UCC1 retentierecht lagere naar een secundaire positie om een commerciële financieringsmaatschappij aan nieuwe debiteurenfinanciering en inventaris financiering aanbieden. Dat was alles. De importerende bedrijf heeft een nieuwe kredietlijn die beschikbaar zijn voor groei. Het is nu meer winstgevende en de bank is meer waarschijnlijk worden terugbetaald. Dit is een win-winsituatie.

Case Study Drie:

Een start-up Clothing Company die betrokken zijn bij de productie, distributie en het ontwerpen van T-shirts landde een aanzienlijke bestelling voor hun product. Het product moest worden gemaakt in China, en de Clothing Company hadden niet genoeg geld om te betalen voor de kosten van productie en distributie. Met behulp van de techniek van de mogelijkheid, de Clothing Company een letter van het krediet voor de Chinese fabriek van de betaling te waarborgen, inkooporder financiering te betalen voor de T-shirts bij aflevering, en debiteuren financiering van de aankoop order bedrijf te betalen bij levering van de goederen aan de klant in de VS.

Debiteuren financiering kunnen helpen uw B2B bedrijven te realiseren de kunst van de mogelijkheid voor groei en winst. Dat was alles.

No comments:

Post a Comment