Wat is er al het gedoe over de familie Limited Partnerships (FLPS)?

In de afgelopen jaren, talrijke fiscale adviseurs en advocaten over het land zijn wervend de fiscale voordelen en bescherming van activa voordelen van de familie beperkt partnerschappen (FLPS). Veel mensen stormde die FLPS zonder precies te weten wat het kan of niet kan doen. Om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over het onderwerp, hier zijn de belangrijkste problemen in verband met FLPS.

Een recente federaal hof van beroep besluit kon grote problemen voor adviseurs vertellen klan
In Albert Strangi et al.. v. commissaris; No 03-60,992 (15 juli 2005), het vijfde Circuit Court of Appeal bevestigde de beslissing van de Belastingdienst Hof om de FLP activa op basis van marktwaarde en de voorgestelde kortingen FLP landgoed werd ontkend. Als gevolg daarvan, de IRS de geheven belasting tekort van 2.545.826 dollar plus rente is opgelopen!

De rechter oordeelde dat Strangi was blijven in bezit van, of profiteerden van het overgedragen onroerend goed en er was geen zakelijk doel om de overdracht van de activa aan de FLP. Volgens IRS Code, de overdracht ongeldig was en de activa had moeten worden opgenomen in de belastbare nalatenschap, de rechter gesloten.

De les die men kan hier leren is dat voor het fiscale voordeel maximaal te houden voor de rechtbank moet een persoon een zakelijk doel activa over te dragen naar een FLP en niet alleen voor de belastingvermindering. Daarnaast kan de oorspronkelijke eigenaar niet actief genieten van de activa van de FLP alsof hij / zij nog steeds eigenaar van hen persoonlijk.

ASSET bescherming die CAN Backfire

Een FLP biedt geen asset bescherming. Als een van de activa in de FLP maakt een verplichting zoals wanneer een boomtak op een pand valt op een persoon, de FLP wordt aansprakelijk voor het ongeval en het slachtoffer kan dagvaarden de FLP en alle activa in de FLP kan voor worden te grijpen.

Als iemand klaagt u persoonlijk en wint en je bent een partner van de FLP, de schuldeiser kan opladen om tegen uw partnerschap belang te verkrijgen en ontvang alle rechten van uw partnerschap belang, inclusief alle toekomstige uitkeringen uit het FLP totdat de uitspraak is betaald in volledige inclusief rente.

Je hebt niet het ergste nog gehoord!

De meeste staten toestaan dat een schuldeiser om verder te gaan en op je FLP belang af te schermen. Marktafscherming essentie betekent dat de schuldeiser uw partnerschap belang te grijpen en uitgegroeid tot de algemene partner van de FLP. Als dat gebeurt, kan de schuldeiser controle en houden alle uitkeringen uit het FLP en brengen een management fee als een beherend vennoot, zelfs indien het totale bedrag dat hij ontvangt van de FLP hoger is dan het arrest bedrag! Met andere woorden, als u een FLP en de totale waarde van de activa in de FLP is $ 2 miljoen en uw schuldeiser heeft in een arrest van u voor 250.000 dollar, kan hij bewegen af te schermen op uw FLP belang en de algemene partner van de FLP geworden . Hij zal in feite de volledige controle hebben en krijgen van alle voordelen van alle activa in de FLP. Daarom, in plaats van het opgeven van slechts 250.000 dollar op het arrest, kan je verliest de volledige $ 2 miljoen in de FLP uw schuldeiser.

Deze les is hier dat FLP een slechte voertuig voor asset protection.

No comments:

Post a Comment