Amerikaanse regering Schuld op meer dan 13 triljoen dollar - Wie Verleent zoveel geld beheren?

De Amerikaanse overheidsschuld verbrak onlangs de $ 13 biljoen barrière. Dit kan schokkend zijn of puzzelen, maar ook interessant voor mensen die normaal niet geïnteresseerd zijn in de regering de economie. Het is tijd om te kijken hoe het echt zo groot en waar het geld wel vandaan komen.

Eerste wat is precies de 'overheidsschuld'?

De schuld komt uit op de noodzaak van de regering om geld te lenen ter dekking van zijn uitgestrekte, wanneer deze groter zijn dan de inkomsten. De regering le
Wie leent zoveel geld naar de VS?

Deze treasury effecten worden verkocht op de beurs of rechtstreeks aan andere naties, bedrijven of personen. Omdat je een constante belangstelling van hen en de terugverdientijd wordt gezien als relatief veilig, ze zijn een voorkeur voor instellingen die veel geld hebben en wil ergens investeren zonder grote risico's. Dergelijke instituten zijn de banken en verzekeringen, die veel geld krijgen van hun klanten. Ook grote fondsen die geld om te gaan voor de sociale zekerheid of met pensioen zijn programma's van landen of bedrijven investeren hun geld in dergelijke schatkisten. Ook zijn er particulieren die geld te sparen voor hun pensioen door te beleggen in deze schatkisten.

Hoe heeft de schuld was zo groot en waarom is het te krijgen groter?

De reden dat de Amerikaanse overheidsschuld werd zo groot, is dat de VS een begrotingstekort hadden gedurende bijna 40 jaar. Het slechte nieuws is dat dit tekort ook steeds groter sinds de recente crisis, dat ging van 400 miljard $ in 2003 tot meer dan $ 1,4 biljoen in 2009. En met het tekort groeit de schuld natuurlijk. En omdat er nog bijna geen overschot jaar, was de schuld niet verlaagd, wordt het alleen maar verlengd door de uitstoot van nieuwe effecten. Als u denkt dat van een 10 miljard $ zekerheid dat werd uitgebracht in de jaren '70 en terug betaald na 30 jaar, had de regering een nieuwe 10 miljard $ beveiligingsupdates uit in 2000 terug te betalen de oude. Dat is de reden dat de schuld groeit zo groot, alleen de rente worden betaald, en dan de deb wordt verlengd en verhoogde zelfs, want er is een voortdurende begrotingstekort.

No comments:

Post a Comment