Money Saving Tips - Tips om geld te besparen op de vrije tijd activiteiten in het Verenigd Koninkrijk

Wonen in het Verenigd Koninkrijk kan worden duurder, vooral als je in Londen wonen. Echter, uit eten gaan en andere vrijetijdsactiviteiten hoeft niet te verlaten u uit eigen zak. Met behulp van de volgende geprobeerd en getest uiteinden kan u veel geld, en zelfs krijg je gratis maaltijden en dagjes uit.

Boek restaurants op Toptable.com - Als u uit eten een stuk Dan kunt u door te boeken via Toptable. Toptable is een website waarmee u een reservering te maken op honderden verschillende restaur
Goedkope bioscoopkaartjes - Vue cinema biedt standby cinema vouchers voor 4,25 ponden plus 50 pence boekingsvergoeding van maandag tot donderdag uit lastminute.com. Een standby film voucher kan gebruikt worden om de nieuwste films in ieder Vue Cinema zie wat betekent dat u kan een enorme besparing als Vue bioscoopkaartjes kunnen oplopen tot 11,75 pond. Een andere goedkope bioscoopkaartje aanbieding is "Oranje woensdag". Elke woensdag kunt u kopen 2 bioscoopkaartjes voor de prijs van 1 op vrijwel alle bioscopen in het VK door sms "film" tot 241 van uw oranje mobiele en u krijgt een SMS-bericht ontvangt dan met de 2 voor 1 voucher die u kunt gebruiken bij de bioscoop.

Verzamel Tesco Clubcard Points - Als u nog niet hebt, dan toetreden tot de Tesco Clubcard regeling die geeft je 1 punt voor elk pond dat u besteden bij Tesco. Elk punt is de moeite waard 1p en wanneer je hebt verzameld 2.50 pond kun je ofwel het gebruiken om te besteden aan boodschappen bij Tesco of u kunt inwisselen voor 10 pond ter waarde van Clubcard aanbiedingen vouchers. Deze vouchers kunnen vervolgens worden gebruikt voor het uit eten gaan themapark kaarten, tijdschriftabonnementen en tal van andere aanbiedingen. Bijvoorbeeld, als u verzamelt 5 pond ter waarde van Clubcard punten, wisselt u dit voor een 20 pond Clubcard aanbiedingen voucher die gebruikt kan worden voor een maaltijd voor beide. Dus u bent in feite alleen betalen 5 pond voor de maaltijd die is een veel beter aanbod krijgen dan 5 pond van je boodschappen. Deelnemen aan de Tesco Clubcard regeling kan ook geld besparen op boodschappen, omdat zij soms sturen je geld aan vouchers of tegoedbonnen voor extra punten. Er zijn meer dan 2000 Tesco-winkels in de UK dus het vinden van een in de buurt van je moet niet een probleem.

Shop online - Online winkelen is meestal goedkoper dan winkelen op de hoofdstraat. Veel online retailers ook Release maandelijks korting codes die gebruikt kunnen worden voor online aankopen bespaart u nog meer geld op hun toch al gereduceerde prijzen. Supermarkten online meestal plaatsen bonus klantenkaart punten als u een aankoop online plaats dan in slaan en deze opslaan-kaart punten kunnen vervolgens worden gebruikt voor gratis diners, films, enz. zodat je geld kunt tijdens het uitgaan en ook opslaan.

Verzamel bonen penningen Nescafe - Als u graag uw dagelijkse cafeïne fix hebt, kun je verzamelen bonen penningen op potten Nescafe oploskoffie. Deze penningen kunnen vervolgens worden ingeruild voor vrije dagen zo goed als andere aanbiedingen. Er is veel vrije dagen out beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, waaronder musea, schaatsen, bowling en paintball.

Hier krijg je een BMI Baby of Ryanair creditcard - Als je een BMI Baby of Ryanair creditcard en besteden een bedrag op de kaart na ontvangst, zul je een gratis vlucht te krijgen in heel Europa. Ryanair hebben ook een aanbieding dat als je koopt vijf vluchten van Ryanair het gebruik van de credit card, krijgt u een gratis vlucht. Zo lang u ervoor zorgen dat u betaalt volledig op uw creditcard rekening, zult u niet te maken met kosten.

Gratis mobiel, vrije opdracht en gratis bellen - Veel bedrijven bieden arrangementen waar u een gratis mobiele, gratis 12 maand abonnementskosten te krijgen voor een 12 maanden opdracht en vrij over het netwerk minuten en teksten. Je zou nodig zijn om de lijn elke maand huur betalen, maar je kan dan beweren dat het weer (meestal door toezending van een kopie van uw telefoonrekening) gedurende bepaalde periodes in het jaar geld terug. Dus zo lang als u eraan denkt om uw cashback claim, dan krijg je alles gratis.

No comments:

Post a Comment