Beleggingsadvies - Waarom moet je beginnen te investeren in Exchange Traded Funds vandaag

Exchange Traded Funds (ETF's) zijn in de mode vandaag met veel investeerders toestromen om ze te kopen, in tegenstelling tot de gebruikelijke onderlinge fondsen. ETF's op deze manier werken. De fondsmanager besluit dat hij wil dat de opbrengst van de NASDAQ nabootsen dus hij koopt alle aandelen die deel uitmaken van de index en vervolgens verkoopt hij aandelen in dit fonds aan investeerders. Dit betekent dat u uw risico's daadwerkelijk hebben gediversifieerd in vergelijking met een andere invest
Low Cost

De eerste reden zou de relatieve lage kosten dat beide manieren werkt. Aangezien we niet stock picking de fondsmanager moet enkel software opgericht om ervoor te zorgen dat het fonds juist de voorraad bedrijven van de index nabootst. Sommige aandelen hebben een grotere vertegenwoordiging in de index dan anderen op grond van hun grote invloed en aantal uitgegeven aandelen op de markt en het fonds heeft om te reageren op die.

De andere manier van de kostenfactor schoppen in is dat veel beleggers vandaag zijn blij en verheugd om een investering die goedkope opties is in termen van kosten te vinden. Aangezien het fonds manager doet weinig controle of onderzoek voor dit fonds, zijn erg goedkoop om dit maandelijkse aankoop en dit maakt een zeer goede investering voor de kleine belegger.

Verdedigend Investing

Benjamin Graham de value investing goeroe bepleit het concept van defensieve investeren in een Exchange Traded Fund in zijn boek "The Intelligent Investor". In dat boek terug berekeningen deed hij terug naar de dagen van de Grote Depressie en als je maandelijks sindsdien geïnvesteerd, zou je gemiddelde rendement moet 33% op de gemiddelde en helemaal niet slecht gezien het feit dat je geen tijd kwijt aan het afvragen of het index boven of naar beneden of uw laatste voorraad halen is in het geld of niet. Koop gewoon een klein bedrag per maand of de beurs omhoog of omlaag is en gebruik het als een regenachtige dag het fonds dat u snel te liquideren voor gemakkelijke cash. De reden waarom dit genoemd wordt defensief beleggen is dat u geen tijd kwijt aan het plukken en actief de meeste beleggers professioneel of retail actief verhouding picking voorraden en ETF's dit probleem te verhelpen door ervoor waarschijnlijkheidsrekening en mathematische statistiek verliezen.

Pluriformiteit van de opties

ETFs vandaag overspoelen de markt met elk van de huizen boven het fonds in New York het opzetten van nieuwe en meer fantasievol financiële manden per dag. Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid van de middelen die u kunt van Tech ETF's op Banking ETF's kopen om energie ETF's en dus heb je geen tekort aan opties. Als u optimistisch over een bepaalde sector en niet willen afval dat u tijd en energie te kiezen van de juiste onderneming actief, ETF's met hun huidige pluraliteit van de opties is de grote toets om een gediversifieerde, investeren in een bepaalde sector. De aldus bespaarde tijd onderzoek van financiële gegevens die vaak is gewatteerd up is niet de moeite waard een aantal momenten waarop er grote intrinsieke fraude als Enron en WorldComm.

Tot slot, ETF's die vandaag door een goedkope en effectieve manier voor u om defensief beleggen en met dat deel van je geld relatief beveiligde doen, kunt u dan besteden sommige van uw geld te doen actieve stock picking als je daartoe geneigd zijn. Neem wat inspanning deze week het onderzoek naar dit financieel instrument en vindt u de betere rendementen dan uw fondsbeheerder op de langere termijn (gemiddeld over de tijd op grond van de statistische waarschijnlijkheid).

Copyright © 2006 Joel Teo. Alle rechten voorbehouden. (Je kan dit artikel te publiceren in zijn geheel met informatie die het volgende auteur met live enkel links.)

No comments:

Post a Comment