Tolken uw credit score

Credit rapporten en credit scores zijn heel belangrijk voor mensen overal in de Verenigde Staten. Er zijn drie grote kredietbureaus dat voor consumenten actief zijn in de Verenigde Staten en zij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de credit scores en krediet rapporten die u kunt aanvragen over jezelf. Maar hebben deze credit verslagen en scoort er echt toe doen? Verder, wat gevolgen kan een slecht krediet gast of rapport op uw toekomst? Ook zijn er voordelen aan, met een betere credit sc
Het verkrijgen van uw Rapport van het Krediet en de Score van het Krediet

De drie grote kredietbureaus in de Verenigde Staten zijn Experian, TransUnion, en Equifax. Al deze kredietbureaus verkrijgen van informatie over consumenten over de hele Verenigde Staten, en als je een credit card in uw naam dan bent u automatisch in aanmerking voor een krediet verslag en credit score. Tevens dient te worden opgemerkt dat deze kredietbureaus elk van hun scores te berekenen enigszins verschillend, hoewel er wordt gepraat over het standaardiseren van de manier waarop credit scores worden berekend.

In ieder geval echter heeft de Verenigde Staten opdracht gegeven dat de consumenten komen in aanmerking voor een krediet verslag over zichzelf te krijgen elk jaar helemaal gratis. Om dit te doen is dit een van de plekken die u kunt gaan om het te verkrijgen is AnnualCreditReport.com. Door het bezoeken van deze website kunt u eenvoudig het verkrijgen van uw credit verslag online. Echter, met het oog op uw credit score te zien kan er een kleine vergoeding worden betrokken.

Waarom credit scores en rapporten der Materie

Als u nog aarzelen over de vraag of u moet uw credit score en credit verslag te verkrijgen vervolgens je kan net zo goed krijgen uw credit verslag voor gratis. Daar zijn vele redenen waarom, maar de beste reden van allen is, zodat je kunt bijhouden van uw krediet verslagen en wat is opgenomen. Er zijn ook vele redenen waarom uw credit verslag en scores toe doen. Met het oog op auto-leningen, hypotheken, persoonlijke leningen te verkrijgen, alsook elke andere vorm van lening product van de bank of ander bedrijf zal meer dan waarschijnlijk te vinden op uw credit score. Als uw credit score is te laag dan mogen zij ontnemen je toegang tot de verschillende voorrechten en kredietproducten.

Echter, als je hebt wel een lage score, maar hebben verzachtende omstandigheden die zijn vermeld dan op uw credit verslag van de kredietverstrekkers die u kiest te werken met in staat zullen zijn om dat allemaal te zien. Bovendien kunnen kleinere bedrijven lening zelfs werken met u opnemen als u uitleggen waarom u doen, bijvoorbeeld een lage credit score te hebben.

Voordelen van goede Credit Scores

Aan de andere kant, als je een hoge credit score dat is meer dan 700 en een schone credit verslag dan die twee dingen ook in je voordeel. Bijvoorbeeld kan men verkrijgen hypotheken met een lagere rente, alsmede een hele reeks van andere voordelen die meegaan met pakketten leningen van banken en kredietinstellingen. Als je kijkt naar de voordelen van het hebben van een hoge credit score en positieve credit verslag dan moet men beseffen dat het wel degelijk vruchten afwerpen!

Alles wel beschouwd, doet je best om uw credit verslag zo schoon als mogelijk is van het allergrootste belang bij het verkrijgen van leningen producten van banken en andere kredietverstrekkers. Met andere woorden, loont het werkelijk uit om in de richting van financiële zelfstandigheid door het hebben van werk een positieve score credit verslag en uw naam!

No comments:

Post a Comment