Kentucky Onbevestigde Geld klimt naar 150 miljoen dollar

Volgens de penningmeester KY staat, is het bedrijf staat nu meer dan $ 150 miljoen in niet-opgeëiste pand dat behoort tot de burgers. De enige dingen die staan tussen de 200.000 mensen en hun deel van de buit zijn bewust van deze vergeten activa en het vermogen om te lokaliseren en terug te vorderen van hun Kentucky opgeëiste geld.

De Kentucky State Treasury opschept over hoeveel geld is teruggekeerd in de afgelopen 13 jaar, "In 1994, de Algemene Vergadering van de verantwoordelijkheid voor d
Het is niet verwonderlijk dat de mensen gewoon te verwerpen het idee van de niet opgevraagde middelen als een soort van oplichting, want het is moeilijk om te geloven dat er miljarden dollars in het hele land dat mensen gewoon vergat de loop der jaren. Wie heeft ooit gewoon "vergeet" dat ze geld ergens hebben? Nou, blijkbaar een heleboel mensen. Niet verrassend, de staten (inclusief Kentucky) niet over de middelen om het opsporen van elke persoon die verschuldigd is ontbrekende geld. Regering niet efficiënt veel te doen, waarom zou terugkeren geld aan de mensen anders zijn? Burgers van de Bluegrass staat noodzaak om zaken aan te nemen om hun eigen handen als ze ooit willen de geneugten van de gevonden verhouding te ontdekken.

Hoewel er tientallen verschillende potentiële bronnen van verloren geld in Kentucky, de schatkist van de website geeft de volgende lijst van de meest voorkomende typen: "slapende spaargelden en lopende rekeningen, niet-opgeëiste lonen, dividenden, tegoeden en elke soort van uitstaande controles."

Een gemeenschappelijke misvatting is dat je maar moet voor de opgeëiste verhouding zoeken in uw land van herkomst. Dit kan niet meer verkeerd zijn, niet alleen want veel mensen hebben gewoond in tal van staten gedurende hun hele leven, maar ook omdat je niet hoeft te hebben gewoond of zelfs tot een toestand die kan je geld schuldig. Veel mensen werken voor bedrijven die hun hoofdkantoor hebben in een andere staat. Als deze bedrijven verschuldigd iemand geld, maar hen niet kunnen sporen, is de cash zou moeten worden gemeld aan de staat waar de onderneming gevestigd is.

Naast zoeken in de administratie van meer dan een lidstaat, mensen moeten zoeken naar meer dan eens, omdat niet-opgeëiste geld lijsten zijn sporadisch bijgewerkt. Als een onroerend goed is niet lang genoeg slapende te worden beschouwd "opgeëist" door de overheid, de oorspronkelijke houder niet zal het omgedraaid, waardoor de staat zal geen verslag van. Vaak zelfs nadat de staat een bepaalde rekening hebben ontvangen, zullen hun systeem nog niet over een afschrift van het voor bepaalde tijd, want iemand die werkt in de daarvoor bestemde afdeling moet het record fysiek toe te voegen aan het systeem.

Met deze kwesties, en tientallen meer, is het geen wonder dat de bewoners moeite hebben met het vinden van hun fondsen. Zoals groeien deze overschotten van contant geld, dus is de verwarring over hoe het te vinden, dus het is meer dan ooit belangrijk om de hulp van een deskundige in te winnen op dit gebied om u te helpen in uw zoektocht.

No comments:

Post a Comment