Is de Fed Up verantwoordelijk voor het runnen van de federale schuld?

Dit is een vraag die niet alleen besproken in de financiële wereld, maar ook in koffiehuizen en onze woonkamers als we kijken naar het avondjournaal. Als het aankomt op onze financiën het vinden van iemand de schuld voor de tegenslagen en verliezen is de eerste wat wij als mensen de neiging om te doen. Een crisis, vooral in de financiële wereld raakt iedereen, en als het gaat beschuldigen, is er meestal meer dan een reden voor wat er gebeurd is.

Terwijl op het Edinburgh Financiën en investeri
Als het gaat om de reden waarom de economie vertraagde we kunnen om de Federal Reserve op zoek naar enkele antwoorden. Ze werden gepleegd op het verkrijgen van een beter evenwicht tussen de toename van de totale vraag en aanbod. In het midden van 1999 heeft de meer dan trendmatige groei op haar beurt verlaagde de werkloosheid naar een 30-jarige dieptepunt van 4-1/4 procent. Dit resulteerde in een bezorgdheid dat een hoger dan trendmatige groei en de lagere werkloosheidspercentages verder in strijd zou zijn met het handhaven van stabiele inflatie. Dit is wanneer de Federal Reserve reageerde met de geleidelijke toename van de federal funds rate vanaf medio 1999 tot en met medio 2000 dat opgelopen tot 175 basispunten.

In gouverneur Laurence H. Meyer bekijken, hij geloofde dat het noodzakelijk was om de economie langzaam op zijn minst trend. Op hun beurt zou dit ter voorkoming van verdere stijgingen van de bezettingsgraad. De groei vertraagde sterker dan verwacht, en is de verwachting dat de stijgende energiekosten, een stabilisatie van de productiviteitsgroei, en een verstrakking van de kredietvoorwaarden bij banken werden van de vele factoren die kunnen hebben bijgedragen aan de problemen.

De rollen van de productiviteit, hebben de aandelenkoersen en de high-tech-investeringen Ook is aangetoond dat de economie beïnvloeden. Ze kunnen resulteren in uitstekende groei en de vertraging. Als een financieel gebied groeien een rimpelig effect plaatsheeft en meer bedrijven en beleggers op zoek naar nieuwe kansen voor de winst.

Over het geheel genomen de Federal Reserve en het bankwezen systemen in het algemeen gericht op financiële instabiliteit te ondersteunen. Ze zijn bereid te zijn aan potentiële crisis gereageerd door het gebruik van alle mogelijke middelen om potentiële instabiliteit voorkomen.

De tijd heeft geleerd dat zelfs wanneer het financiële systeem is een goed evenwicht kan het voorkomen dat van invloed op de werking van het systeem in het algemeen. Zich voorbereiden op het onverwachte is de beste verdediging tegen een economische crisis. Wat we nu geconfronteerd is een moeilijke periode voor de grote ondernemingen, en met name de kleinere, thuis tijd bedrijven in de hele natie. Gedurende deze tijd leren we bezuinigen, en binnenkort zullen we geleidelijke herstel hebben. Misschien, dit keer de Federal Reserve en bancaire systemen zullen hebben geleerd hoe een dergelijke crisis in de toekomst te voorkomen. Ongeacht wat het financiële systeem aan het doen is op het moment echter, is altijd verstandig om het advies inwinnen van een professional als u vragen heeft over uw financiële welzijn hebben.

No comments:

Post a Comment