CLTV, DU, & LP - Wat is dat?

Ik weet al het slechte hype in de media over de hypotheekmarkt. En natuurlijk heb ik gehoord elk van onze kandidaten voor het presidentschap draaien van de economie over en weer. Dit gebeurt elke verkiezing jaar.

Helaas mensen met zeer drukke leven hoort en leest dit allemaal en beginnen te denken dat het waar is. We hebben allemaal wel eens gehoord van deze: "Als je vertellen een leugen vaak genoeg mensen geloven dat is waar". Daar ga je!

Is onze economie een beetje traag op dit moment? J
Zijn onafhankelijke brokers en taxateurs de oorzaak van de hypotheek schandalen? Absoluut niet. In feite is hun integriteit en zorg voor hun cliënt in het welzijn van die geholpen hebben om de Amerikaanse droom te vervullen.

De echte schurken zijn de grote bedrijven en grote geldschieters. Laat me niet vergeten te vermelden van de politici als de New York Attorney General, Andrew Cuomo, die met behulp van de situatie in zijn voordeel door "het redden van de consument" met nieuwe wetten die de consument alleen maar kwetsen door de invoering van de onafhankelijke taxateur en makelaar out of business. Maar hij is natuurlijk het maken van een naam voor zichzelf. Wat heeft hij zorg. Raad eens wat zijn politieke asperations zijn?

Nou, dan genoeg van! Ik kreeg een heel simpele vraag gisteren en ik ben het schrijven over het hier om een aantal redenen denk ik dat u achteraf begrijpen.

De vraag werd mij gevraagd is: "Wat is CLTV en LP?"

Het antwoord is CLTV staat voor gecombineerde loan to value. Deze term verwijst naar wanneer er is meer dan een lening op een pand. Als voorbeeld, als de eerste hypotheek is 80% van de geschatte waarde en er is een tweede lening van 15% van de waarde, de CLTV is 95%. In de industrie noemen we deze Combinatie leningen.

LP is een term voor lening Prospector. Lening Prospector is een geautomatiseerd programma dat reviews en goedkeurt of afkeurt een FHA, VA, of Freddie Mac lening. DU, desktop overnemen, is een soortgelijk programma dat wordt gebruikt bij Fannie Mae, FHA of VA leningen. Wanneer een toepassing die is uitgevoerd door middel van deze programma's, zij eigenlijk, ... soort, de live-verzekeraar heeft dan alleen om te controleren of de documentatie omdat de computer heeft een goedkeuring. Indien een lening niet wordt goedgekeurd door een ongewone omstandigheid, kan een kredietverstrekker gekozen om een handleiding overnemen, in welk geval de lening nog wel goedgekeurd zijn.

Mijn eerste aanleiding voor het schrijven over dit om u te laten weten dat kredietverstrekkers zijn geld lenen. De hypotheek-industrie is levend en wel in weerwil van de media en presidentskandidaten.

Als consument moet je ten volle gebruik maken van deze ongelofelijk lage rente. Herfinanciering van uw lagere rente bespaart u een hoop geld.

In het geval hierboven, het combineren van een 1ste en 2de hypotheek is een zeer slimme financiële verplaatsen en er zal ook lager uw betalingen.

Als u denkt over het kopen van een huis is er geen betere tijd dan nu. Ik bedoel ook echt wilt, ... NU. Zodra een nieuwe president is gekozen, en het maakt niet uit welke, de koersen weer omhoog gaan. Ik beloof u dat dit zal gebeuren. Het gebeurt elke verkiezing jaar.

Zorg ervoor dat je naar een gerenommeerde makelaar en kopen geen huis meer dan u kunt betalen.

No comments:

Post a Comment