Zorg ervoor dat Start Opgesteld voor transacties met Start-Up kapitaal ramen

U wilt een bedrijf te starten? Als je dat doet, moeten worden opgesteld voor alle uitgaven die nodig op te zetten en uw bedrijf werken in de eerste zes maanden. Je moet weten hoeveel je zal nodig hebben als startkapitaal. Je moet goed plannen voor de komende kosten en een startkapitaal schatting is op zijn plaats op dit punt.

De dingen die moeten worden opgenomen in je Start-Up Capital Schattingen zijn vastgelegd in een startkapitaal schatting sjabloon beschikbaar met Excel.

Neem een kijkj
Dit artikel bespreekt de nodige informatie te zetten in uw startkapitaal Schattingen Sjabloon en waarom ze belangrijk zijn.

Na je dit artikel leest, zult u in staat zijn om duidelijk te begrijpen wat je nodig hebt om te besteden aan, hoeveel u nodig heeft en de raming van de Start-Up kapitaal dat u nodig hebt voor je Open uw deuren voor het aanvaarden business van uw klanten.

Details noodzakelijk uw startkapitaal Schatting Template

Breek je schattingen in twee delen: maandelijkse kosten en eenmalige kosten.

Maandelijkse kosten zijn de volgende:

o Salaris van de eigenaar-manager

U geeft uw huidige baan om een bedrijf te openen. U hoeft niet aan je familie te verhongeren terwijl je begint, dus je hebt de salarissen verdienen. Schatting van uw maandelijkse salarissen op basis van uw behoeften. U hoeft niet om uw salaris te schatten teveel dat zal moeilijk zijn voor uw business te betalen. Raming voor een bedrag dat u bereid bent te geven uw dagelijkse werk en niet voor de schatting van het te weinig ook.

Wanneer u de geschatte uw maandsalaris zoals de manager, uw startkapitaal schatting moet twee maanden van dit bedrag op het minimum.

Waarom twee maanden? Je gaat niet naar vorderingen hebben op dag een of zelfs de eerste maand van de operaties en zo heb je om in te schatten dat alleen op de derde maand zal je genoeg om je salaris van uw bedrijfsvoering te dekken.

o De salarissen en lonen van alle personeelsleden die betrokken zijn bij uw activiteiten

Zelfs als je de exploitatie van een soepele en efficiënte organisatie, zijn er verschillende personen die in de werking van uw bedrijf. U hebt de salarissen toe te wijzen voor hen uit het Start-Up Capital Fund. Dit bedrag is is nodig om beschikbaar te zijn wanneer salarissen opeisbaar worden om ervoor te zorgen dat uw operatie niet zal worden belemmerd.

o Huur

Rent is een noodzakelijke uitgaven. Het is dus een van de belangrijke onderdelen in uw Start-Up kapitaal ramen. U zult een plek voor uw zakelijke. Zelfs als u met uw huis als een kantoor, je moet het opzetten van een fonds voor de huur vooral als u van plan om later uit te breiden. Een andere reden waarom je nodig hebt om in te schatten te huur is van mening dat de IRS zal dit bij de verschuldigde belastingen dalen.

o Supplies

U kunt een bedrijf beginnen nooit zonder pen, papier en andere kantoorbenodigdheden. Je moet het fonds voor hebben en het is noodzakelijk om de begroting in uw startkapitaal.

o Utilities

De kosten van telefoon, electriciteit, water en andere nutsvoorzieningen die nodig zijn in uw bedrijfsvoering, moet je voor hen fonds. Zoals hierboven vermeld, moet u niet verwachten om geld te ontvangen tijdens de eerste maand na de operatie en dus moet je deze schatting in uw startkapitaal te schatten.

Andere maandelijkse kosten te worden beschouwd in het startkapitaal Raming het volgende omvatten:

o bezorgd kosten

o Reclame

o Verzekeringen

o Belastingen

o Interesses

o Onderhoud

o Juridische en andere honoraria

Eenmalige kosten moeten worden opgenomen in het start-up kapitaal ramen

o initieel operationeel Fonds

Je moet in staat zijn om uw business meteen opereren. U kunt niet wachten tot de eerste dollar om binnen te komen en dus heb je aan een fonds hebben voor deze eerste paar maanden van operaties.

Rondvraag schat dat de stabiliteit en de vorderingen uit de eerste drie à zes maanden van de operaties. Als u de voorbereiding van een eerste operationele fonds voor zes maanden beter zal zijn, zo niet drie maanden worden goed genoeg

o Uitrusting en sanitair voor uw zakelijke

Als u uw huis als kantoor, kunt u geen behoefte aan een heleboel van, maar een tafel en een stoel nodig zal zijn. Een computer is een must in de moderne zakelijke gemeenschap, inclusief een printer. U zult zeker nodig fonds voor hen.

o Start Up Inventaris

Bent u het produceren van je eigen producten? Je moet de productie te financieren. Als u koopt een afgewerkt product voor verkoop, kunt u nog steeds nodig zijn om enkele te kopen om een bestand bij bestellingen komen inch Dit is een eenmalige aanschaf kosten, omdat u extra aankoop van aandelen waarin het geld komt binnen hebben

o licentie en vergunningen

U moet een legitiem bedrijf en vergunningen en exploitatievergunningen nodig zijn. Dit is de overheid een vereiste en je moet het fonds ook.

Andere eenmalige kosten in uw Start-Up kapitaal ramen

o Versieren en vermaken van uw kantoor

o Installatie kosten

o Deposito's met een openbare nutsbedrijven

o Juridische en andere honoraria

o Reclame en promotie voor de opening

Terwijl je zelf een schatting te maken, moet je conservatief. Niet te hoog schatten dat u problemen ondervindt het opzetten van uw startkapitaal, maar geen raming te laag is dat uw fonds zal worden kort voor het eerste kwartaal van de activiteiten te vinden.

Je moet duidelijk zijn met de bron van schattingen ook. De bronnen van de raming zal u helpen ervoor te zorgen dat uw activiteiten goed zal worden gefinancierd. Het is ook noodzakelijk dat uw verwachtingen zijn, compleet met alle verwachte kosten en de bronnen van de raming van vooral als u investeringen krijgen of het aanvragen van een lening voor uw startkapitaal.

Het startkapitaal Schattingen sjabloon zal u helpen als u financiering, waardoor je beter duidelijk te zijn op de schattingen zo snel goedkeuring zal worden, ofwel krijgen beleggingen of een lening. Dit is handig voor u als eigenaar of het bedrijf voor iedereen die wilt uw financiën te zien.

No comments:

Post a Comment