Beslissen op een Certificaat van depositoverzekeraars

Een alternatief een regelmatige spaarrekening is een kasbon, ook bekend als een certificaat van deposito (CD) uit een bank, spaar en lening, beursvennootschap of als een aandeel certificaat van een credit union. CD's geld verdienen op een hoger rente dan spaarrekeningen. Met de ondertekening voor een cd, gaat u ermee akkoord om geld te verlaten met de besparingen die instelling of beursvennootschap gedurende een bepaalde periode van tijd. Veel factoren een rol spelen in de beslissing over een ce
Minimum Deposit Bedrag

Bij de vergelijking winkelen voor een cd, vragen: "Wat is de minimale vereiste bedrag van de betaling? ' Een typische minimumvereiste is relatief betaalbaar en vereist om de instelling bekendgemaakt rentevoet en jaarlijkse effectieve rendement verdienen. Nochtans, kunnen sommige besparingen instellingen vereisen minimum stortingsbedrag die veel duurder.

Lengte van rijpheid

Typische looptijden voor cd's zijn zeven tot 31 dagen, drie, zes, 18, 24, 30, 36, en 48 maanden. Sommige instellingen bieden flexibele looptijden, waardoor beleggers naar een cd lengte dat juist rijpt op de dag zij hebben een behoefte voor het geld selecteren. Typisch, hoe langer de looptijd en de grotere de dollar geplaatste bedrag in de CD, hoe hoger de opbrengst.

Hoe Vaak Bereide en Gecrediteerd

Compounding betekent over het algemeen dat de rente wordt gelopen op verdiende rente. Creditering van belang om de CD te kunnen jaarlijks worden gedaan, halfjaarlijks, driemaandelijks, maandelijks of per dag. Sommige instellingen geven aan dat verbindingen elke dag, maar dat het belang niet is bijgeschreven tot kwartaal, op de vervaldag, of zelfs als geïncasseerd inch Andere instellingen betalen geen rente als een account wordt gesloten voordat de rente wordt bijgeschreven.

Penalty voor Vroege Intrekking

Instellingen adverteren vaak een "substantiële boete voor vervroegde uittreding." Bijvoorbeeld, de openbaarmaking statement van een bank geopenbaard een minimum boete gelijk tot zeven dagen eenvoudige rente op een 3-maands certificaat terwijl andere instelling opgelegd een sanctie van belangstelling een maand. Op een 24-maanden depositobewijs, ene instelling opgelegd een sanctie van zeven dagen enkelvoudige rente terwijl een ander opgelegd een sanctie van drie maanden. Als de account verdient niet genoeg belangstelling de straf dekken, is het verschil afgetrokken van de hoofdsom van de CD.

Wijze van Interest Payment

Typisch, er vier manieren u kunt rente die is verdiend op een cd ontvangen.

1) laat rente in rekening en toe te voegen aan het certificaat evenwicht zodat de rente rente verdient aan hetzelfde percentage van de cd;

2) hebben de belangstelling gemaild driemaandelijkse of maandelijkse in de vorm van een cheque;

3) hebben de belangstelling gecrediteerd op een bankrekening (in gevallen 2 en 3, ontvangt u geen het voordeel van rente compounding op rente); en

4) hebben de belangstelling gecrediteerd naar een spaarrekening, maar de inkomsten ontvangen de lagere spaarrekening rate veeleer dan de hogere cd tarief.

Certificaat Maturity

Ontdek het beleid van de financiële instelling een certificaat rijpt. Wordt het geld rolde overgedragen naar een nieuw certificaat, zonder verandering in het rentepercentage? Dergelijke maatregelen werken in uw nadeel als de rente is gestegen. Ben getransfereerde middelen in een lagere-betalende regelmatige spaarrekening of een controlemal account als het geld wordt niet gerold voorbij? Zijn de middelen hernieuwde uiterlijk tarief? Is de instelling, de aankondiging van een aanstaande vervaldag? Of bent u verwacht om het te onthouden?

Overige diensten

Hebben de instellingen andere diensten aanbieden als stimulans om fondsen te storten met hen? Er zijn een veel voordelen voor CD houders, vraag rond en zien wat diensten lijken voor u het belangrijkst.

No comments:

Post a Comment