Sparen voor uw kinderen

De meeste van ons zal worden geconfronteerd met kosten in het latere leven, zoals de universiteit, nieuwe auto, bruiloft en het eerste huis. Als je kunt veroorloven om gaan sparen voor uw kinderen, een nest eieren in het latere leven kan een enorm voordeel. Besparing op slechts 30 pond per maand voor 18 jaar tegen een rentevoet van 4,5% zal oplopen tot bijna £ 10.000. Bank en Building Society AccountsMost banken en bouwfondsen bieden spaarrekeningen speciaal voor kinderen ontworpen. Deze spaarre
Sommige kinderen spaarrekeningen beperkingen ten aanzien van hoeveel opnames gemaakt kan worden zonder verlies van belang. Hoe kunt u toegang tot uw besparing hangt af van welke rekening u kiest. Sommige mogen niet verlangen dat bericht wordt gegeven aan contant geld, zij kunnen op basis van branche-spaarrekeningen of komen met een bankboekjes of cash kaart.

Sommige providers bieden ook gewone spaarrekeningen voor kinderen die komen met een beperking van de maximum en minimum bedragen die kunnen worden geïnvesteerd elke maand. Ze hebben meestal een beperking van het nummer van de onttrekkingen, die indien overschreden, kunnen een dramatische daling in het percentage van de betaalde interest of zelfs betekenen dat de spaarrekening moet worden gesloten. Een aantal van de maandelijkse betalingen moeten ook worden gemaakt in deze spaarrekeningen elk jaar aan het voorkomen van verlies van de rente of sluiting.

Belasting op kinderen accountsInterest op spaartegoeden is meestal belast tegen 20% voordat het betaald wordt. Maar kinderen hebben ook een persoonlijke belastingvrije som die op 5.035 pond voor de staat 2006-07-aanslagjaar. Bij het openen van een account voor je kinderen, dan kunt u een formulier complete R85 voor elke rekening om rente te ontvangen, zonder aftrek van belasting. Jongeren van 16 jaar of ouder dit formulier zelf.

Uiteraard is er geen limiet aan het bedrag dat u kunt beleggen voor uw kinderen, maar wees ervan bewust dat de rente kan worden belast als zij jonger bent dan 18 en ongetrouwd zijn. Ouders en stiefouders elk een limiet op 100 pond belang hebben verdiend. Dit betekent dat als geld gegeven produceert belangstelling van meer dan £ 100 per jaar, maar dat belang wordt behandeld als het inkomen van de ouder die het geld gaf. Toch heeft elke ouder een 100 pond te beperken, zodat u kunt belang van 200 pond per jaar te ontvangen zonder belasting te betalen.

Grootouders of vrienden en andere familieleden kan geven zo veel geld als ze willen zonder dat dit belang wordt belast als hun inkomsten. Successierecht vrijstellingen kan betekenen dat de belasting niet te worden betaald in contanten geschenken gegeven aan kinderen, maar indien de aanbieder sterft binnen zeven jaar dit kan veranderen.

Child Trust FundsThe Child Trust Fund (CTF) is een spaarregeling, dat de regering in werking is getreden op 6 april 2005, voor kinderen kinderbijslag ontvangen die zijn geboren op of na 1 september 2002. Onder het initiatief van de regering voorziet in een minimum van 250 pond in de vorm van een voucher, worden voorgelegd aan een van de Child Trust Fund aanbieders om een tax-free account te openen namens het kind.

Ouders, grootouders en kunt extra stortingen vrienden te maken, met een maximum van 1.200 pond per jaar.

Wanneer het kind de leeftijd van zeven bereikt, zal de regering doneert een verdere som, die momenteel voorgesteld om in een minimum van £ 250.

Op 16-jarige leeftijd van het kind kan beginnen besluiten te nemen over hoe het geld wordt beheerd te maken.

Niet uit de markt worden toegelaten totdat het kind 18 jaar is.

Zodra het kind is 18, zal de CTF te sluiten en de daaruit voortvloeiende middelen zullen beschikbaar worden gesteld aan hem / haar.

Als een account wordt niet geopend voordat de bon vervalt (12 maanden na uitgifte) HM Revenue & Customs zal een stakeholder CTF-account te openen.

Bonus Obligaties Nationale SavingsChildren's Met deze kasbons u kunt investeren in de naam van uw kind en alle aangiften zijn tax-free voor kinderen en ouders. Zij kunnen worden geopend voor kinderen onder de leeftijd van 16 en u kunt investeren £ 25 tot £ 3000 voor een periode van vijf jaar. De rente betaald over deze besparingen obligaties is vastgesteld. Gekoppeld aan een index kasbons Dit zijn tax-free investeringen waar de rentevoet wordt gegarandeerd zal toenemen in lijn met de inflatie. € 100 aan 15.000 pond geïnvesteerd kan worden in elk nummer en de voorwaarden kunnen worden hetzij voor drie of vijf jaar.

No comments:

Post a Comment