Vermont Dankt Bewoners $ 42 miljoen in Ongeclaimd Geld

De kleinste hoofdstad van de staat in de Verenigde Staten, Montpelier, ligt in Vermont. Het is ook het land de grootste producent van stroop en de staat is ook de thuishaven van Ben & Jerry's Ice Cream bedrijf. Door Ben Cohen en Jerry Greenfield eerst geopend shop in Burlington, Vermont op 05/05/1978 en hoofdkwartier van het bedrijf momenteel oproep Waterbury thuis. Volgens een recent persbericht van het ministerie van Financiën, lijkt het erop dat de New England staat nog meer zoete dingen
De staat heeft op dit moment ongeveer $ 42 miljoen in VT opgevraagde pand dat behoort tot ongeveer 200.000 inwoners. Verlaten financiële activa in het bezit zijn van banken en andere financiële instellingen worden overhandigd aan de staat ministerie van Financiën na een bepaalde periode van 'ruststadia'.

De Staat heeft vervolgens op om de verloren tegoeden en financiële activa in bewaring totdat de rechtmatige eigenaar komen om hen op te eisen. Volgens de wet is de overheid verplicht om de inspanningen in de plaatsbepaling van bewoners die het gevolg zijn van een claim en penningmeester Spaulding uit te oefenen daadwerkelijk in staat geweest om enkele van de opgeëiste het geld in Vermont te herenigen met hun jubelende eigenaars.

In Vermont de gemiddelde opgevraagde eigendom neerkomt op ongeveer $ 750. Veel van de afzonderlijke aanvragen voor minder dan $ 50, maar er zijn meevallers voor sommige bewoners. Een gepensioneerde leraar was verrast met de 150.000 dollar van vergeten voorraden haar man had gekocht in de jaren 1960 en zelfs overheidsinstellingen zijn op de VT opgeëiste geld lijst. De staat Transport Agency is 60,87 dollar uit drie verschillende rekeningen en Vermont voorzitter van de senaat Peter Shumlin verschuldigd is geld door de staat. Zelfs leden van de rockband Phish heeft opgeëist geld naar hen. De hoogste opgevraagde account is nog niet voor maar liefst 980.000 dollar te wachten op de gelukkige Vermonter om het mee naar huis nemen. "In dit geval moet een vrij uitzonderlijke persoon," Spaulding opmerkingen "Er lijkt opgevraagde eigendom in de dezelfde naam in andere landen. We lijken te hebben vastgesteld dat ze waarschijnlijk overleden, zonder wil en niet geïdentificeerd erfgenamen. "

Volgens de penningmeester, "Onbevestigde pand verwijst naar rekeningen in financiële instellingen, bedrijven, non-profits, zelfs nationale regeringen, die een soort van financieel onroerend goed, of het nu een belastingverlaging of een spaarrekening of travellers cheques, of cadeaubonnen, verzekeringspolissen. En als de instelling, of het nu een particuliere of publieke entiteit, verliest het contact met de persoon wiens eigendom is, voor een bepaald aantal jaren, meestal is het drie of vijf jaar, doen ze het weer over aan de staat te proberen uit te vinden van de rechtmatige eigenaars. Elke staat heeft een niet-opgeëiste eigendom, en er zijn een aantal eenvoudige manieren voor mensen om te zoeken en te achterhalen of een bepaalde staat iets voor hen heeft. "

Spaulding Ook waarschuwt de bewoners van zijn land ten aanzien van personen die proberen om een groot deel van hun geld door het aanbieden om hen te helpen hun opgeëiste geld te vinden voor een prijs. Onder Vermont Onbevestigde Eigendomsrecht, het is illegaal om niet afgehaalde geld vinders op te laden meer dan 10% niet-opgeëiste geld gevonden in Vermont. Doen van een niet-opgeëiste geld zoeken zelf de beste manier te gaan-dat het een vrij eenvoudig proces, mits u weet waar en hoe te zoeken.

No comments:

Post a Comment