Hoe veilig zijn uw bankrekening en activa?

Maar ben je echt veilig?

In de afgelopen jaren hebben wetten zoals de Patriot Act in de VS is goedgekeurd die effectief zijn uw rechten op privacy-en financiële goed-weg zijn.

Diezelfde wetten die waren bedoeld om ons te beschermen worden nu plaats daarvan kan worden gebruikt als maas in de wet door de hoge stroom advocaten en overheidsinstellingen om uw bank-records toegang, geld garnituur en uw tegoeden te bevriezen.

In feite, Amerikaanse banken die momenteel automatisch rapporteren a
Kun je slapen 's nachts?

Veel offshore belastingparadijzen zijn niet langer veilig hetzij. Het Patriot Act is het de VS mogelijk de privacy wetten in de Bahama's aanval, en het Verenigd Koninkrijk heeft zelfs gedwongen de Jersey eilanden tot volledig openbaar beneficial ownership informatie.

Inderdaad er zijn maar weinig plaatsen nu met echte bescherming van activa. Echter, de belastingparadijs van Panama is zo'n plek die nog steeds geniet complete oprichting van vennootschappen privacy en bescherming van activa.

Panama grondwet voorziet in de hoogste niveaus van banken en bedrijven privacywetgeving in de wereld. Met de voorgestelde verordening van Britain's voor de verwijdering van bank en corporate boek geheimhouding in de Britse offshore gebieden is het duidelijk dat Panama zal een van de enige veilige offshore financiële centra blijven in termen van privacy en vertrouwelijkheid die niet alleen gerespecteerd, maar krachtig beveiligd door constitutionele recht. Panama heeft geen rechtshulpverdrag verdragen voor het uitwisselen van bankgegevens met een andere natie, en geen gerechtelijke uitspraken te herkennen uit andere landen. Sterker nog, onthullende bancaire informatie aan derden is een misdaad in Panama, bestraft met gevangenisstraf. Er is niet zoiets als "piercing de corporate sluier 'in Panama. Panama Corporations bieden ook "Toonderaandelen", waardoor aandeelhouders tot 100% privacy en vertrouwelijkheid te handhaven.

No comments:

Post a Comment