Oplossingen om uw negatieve cashflow

Bent u dan leveraged met negatieve aandelenposities, en verliezende slaap verontrustend erover?

Elke keer als ik een afspraak, ik wind in gesprekken met verschillende mensen in de zaal die zijn kop en meer verschuldigd zijn dan de huidige marktwaarde. Dit artikel zal adres uw opties, waarvan geen enkele zijn aangenaam, maar de meeste zeker een van waarvan zal het eindresultaat worden.

Allereerst, je bent niet alleen! De nummers zijn over de plaats, maar ergens tussen de 3 en 8 miljoen mens
Terugkijkend Ik wou dat ik geluisterd had naar mezelf, omdat elk van deze projecten bevinden zich in een stil, wachtend op het kapitaal en een eind te gebruiken om terug te keren. Alle hebben kwesties met kredietverstrekkers, zullen sommige zetten in geschillen, en niemand hebben cashflow. Dus, als ik dit schrijf, misschien Ik doe het voor mij alsook u, maar minstens zult weet dat er iemand met een veel groter probleem dan jij. Nu, niet u zich beter voelt nu al?

Je hebt verschillende opties. De truc is om pick de beste een en verplaats het naar een conclusie. Dat is het harde deel. Hope Is Not A strategie. Meeste mensen kan een lijst van hun opties over elk probleem, maar ik vind vele quit daar. U kunt niet! Zij zal niet weggaan zonder actie!

Hier worden uw keuzes, zoals ik ze zie:

o U kunt blijven maken betalingen, waarschijnlijk lijden een negatieve kasstroom totdat de waarde teruggaat up en tijd fixes de kasstroom. Dit is de oplossing vele adviseurs zal geven u omdat het de rechtvaardige te doen ding. Natuurlijk zijn deze adviseurs niet lijden onder de negatieve cash flow of geen pijn over uw situatie. Hier is het probleem met deze advies; u misschien niet financieel in staat van lijden de negatieve cashflow, vooral op meerdere eigenschappen, en zelfs als je bent, hier zijn de vragen moet u Nee antwoorden

o Hoe lang kun je veroorloven om go negatief?

o Wanneer zal het inhalen, en zullen de kosten ooit worden terugverdiend?

Nu de werkelijkheid. Niemand weet wanneer uw aandelenportefeuille terugkeer zal, en volgens een artikel in USA Today, kan zij niet worden in uw levensduur! Het artikel zegt 2005 onroerend goed prijzen worden de hoogste we zullen zien in ons leven. Dat is eigenlijk correcte in zekeren zin, en stom in een andere. Who's levensduur? Mij of mijn 2 jaar oude overgrootouders dochter? Echter het punt is rechts op. Ik heb geen betwijfel het zal jaren duren terug naar waar we waren in waarde krijgen, en cashflow is gebaseerd op huurprijzen die aangepast aan economische voorwaarden, dus het kan jaren duren zie hen genoeg klim naar uw negatieve cashflow dekken. Met andere woorden, het kiezen van deze oplossing, ervan uitgaande dat je kunt, is niet verzekerd positieve conclusie, en kunnen slechts kosten u duizenden dollars om uw krediet te beschermen.

U kunt onderhandelen met de leninggever uw leningen wijzigen, drastisch de betalingen te verminderen, zodat u minstens break zelfs. U kunt zelfs in staat zijn om een van de belangrijkste vermindering te krijgen, en is het gebruikelijk om een lage rente krijgt, lening met vaste rente. Dit kost u niets als je het zelf doen, en heel weinig als je een advocaat doen, dat is mijn aanbeveling. Denk niet dat het niet zal werken voor u, vooral als je advies is gebaseerd op een gesprek dat je in het verleden had met uw kredietverlener. Dit verandert dagelijks, en is precies wat de regering miljarden verzonden naar de banken fix. Deze leningen mods zijn nu de overheid gefinancierd. Dit is uw kans om een stukje van de regering krijgen bail out geschenken, en niet veronderstellen u niet kwalificeren. Er zijn plannen voor mensen die de huidige en anderen voor mensen met een betalingsachterstand. Nogmaals, het niets te proberen kosten, en in mijn mening is dwaas niet te doen. U kunt altijd naar een van de andere opties als het niet werkt out.

Tip:

o Laat een bekwaam advocaat voor je doen. De resultaten zullen niet hetzelfde zijn als u voor uw eigen. Het is de moeite waard de kosten. Wellicht kunt u doorschakelen een hypotheek betaling of twee aan de advocaat aan de banken aandacht te krijgen.

o het aanbod van de eigendom terug aan de bank als een "daad in plaats van afscherming". Dit kan je beste optie door ver weg zijn, omdat in de meeste landen, indien de bank accepteert de daad, zullen ze niet een tekort voort te zetten, en in sommige staten is het nu de wet. Dit mag alleen worden gedaan met behulp van een advocaat die kan ook geen denigrerende merken onderhandelen over uw krediet. U mag dan niet succesvol kan zijn, maar als je bent, is dit een gemakkelijke uitweg en dat is de top van mijn favoriete lijst. Vergeet geen geld je hebt in de deal ... Toen de ark zinkt, werpt op de Elephant First. Je kunt altijd krijgen gratis het eigen vermogen in huizen en kopen zoveel als je wilt en doe het goed deze tijd, dat varkens onder leiding over verlies zal waarschijnlijk alleen te maken het verlies groter als je uiteindelijk niet komen naar uw zintuigen.

o Je kan gewoon laat de kredietverstrekker af te schermen, indien al het bovenstaande niet. Het zal verpesten uw krediet als u dat nog een probleem ... en is het voor de meeste die het hebben. Het kan echter zijn tijd om te begrijpen waar uw prioriteiten liggen. Als uw financiële drain is veroorzaakt extreme ontberingen in je huwelijk of je gezondheid, moet er iets gaan!

o Krediet is leuk. Het maakt je waardig te voelen en geeft je vrijheid om dingen die je niet kunt betalen voor nu te kopen. Natuurlijk, dat is wat heb je hier om beginnen met. Het goed nieuws is het leven gaat zonder. Het is niet zo somber zoals u het nu foto. Mensen zullen nog steeds van je hou. Je vrienden geen check uw krediet en als het er toe doet, ze is niet je vrienden. Bad krediet kan worden gereinigd. Tijd zal het kunnen repareren, en je zal wat rust langs de route te krijgen. Als u weet hoe hij zijn leven maken en inkomsten genereren, kunnen zij niet dat weg nemen. Uw waarde is in uw geest en je hart, niet uw credit score!

o Faillissement is altijd een optie, en een veel nemen. Natuurlijk is dit stopt alle schuldeiser streven, maar je moet vragen jezelf - wat is de afsluiting van dit als ik het bestand. Hoofdstuk 13 zal u toelaten te reorganiseren en al uw kredietverstrekkers gesteld aan de genade van de rechter, en u kunt uw eigen schuld-structuur letterlijk opnieuw met een redelijk plan. Echter, wat probeer je te redden? Is het dat waard jaren van onder strakke controle, en met handboeien aan het plan? Wat is de eindconclusie en heeft het zin, of bent u gewoon opstallen de onvermijdelijke ... een volledige vereffening? Moeilijke vragen, maar moet worden beantwoord! Uw krediet is weg, ongeacht welk type je bestand.

o Hoofdstuk 7 zal zijn over een paar maanden, maar zal strippen je naar een nieuw begin. Misschien is dat meer dan je aankan, misschien ook niet. Hoe meer je hebt, hoe moeilijker het is om het verliezen, maar ik vermoed dat hoe meer dagen je doorbrengen zonder vrede, hoe kleiner de waarde van al deze dingen beginnen te hebben. Ik zei in het begin geen enkele van deze keuzes aangename bent! Ze vereisen allemaal soul searching, en deskundig advies. Laat je antwoord op je vermoorden voordat u het bereikt, en als je je zorgen maakt over wat je vrienden of familieleden zullen denken vergeten. Ze zijn waarschijnlijk in slechtere vorm dan jij, en zijn niet bereid om openbaar te maken.

Vervoer door deze tijden zal je sterker maken, bouwen en grit voorwaarde dat u voor betere tijden komen. Het zal ook Preciseer uw lijst van zogenaamde "vrienden". Er kan zelfs ons allen te stoppen en krijgen een nieuwe waardering voor de eenvoudige dingen in het leven, waarvan de meeste gratis zijn. Ik beloof om te praten over iets meer positieve volgende maand. Ik word depressief schrijven van dit. Ik moet nu gaan een pil nemen!

No comments:

Post a Comment