Top 10 Manieren om Survive in 2009

1. Stop alle volkomen overbodig verspillende uitgaven en betalen off hoge rente schulden

2. Probeer niet om uw huis te verkopen voor prijzen van 2004. Te veel mensen zijn nog in een huis dat ze zich nauwelijks kunnen veroorloven, omdat ze proberen om het te verkopen voor meer dan wie dan ook zal kopen in de hedendaagse markt.

3. Vind een goedkope / vrijlevende situatie. Verplaatsen in met je ouders / familieleden / vrienden als u kunt.

4. Zoek uit hoe je extra geld online te maken.

5<. Bespaar minimaal 30% van uw inkomen. Niet investeren, tenzij u extreem vertrouwen in uw investering of grote blauw-chip-bedrijven als Apple hebben dramatische voorraad dompelt.

6. Leren koken thuis, en hoe ze beter winkelen bij de supermarkt. Als u koopt echte voedzaam voedsel uit de supermarkt en laat het thuis in plaats van uit eten gaan, bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid geld per week. Ga niet naar de supermarkt en koopt een stapel van snacks. Een grote plus: uw gezondheid moeten verbeteren dramatisch als u dit doet.

7. Besteed uw geld aan dingen die echte waarde voor u hebt. Het is belangrijk dat de Amerikanen blijven geld uitgeven. We moeten stemmen met ons geld wel en uitgeven aan dingen die echte waarde hebben voor ons, in plaats van de uitgaven voor luxe artikelen zoals sieraden, veel te dure kleding, elektronica zullen we zelfs geen gebruik, enz.

8. Verlaag uw energiefactuur voetafdruk. Haal meer efficiënte verlichting, uitgeschakeld lichten, elektronica, computers wanneer niet in gebruik.

9. Hier elementaire survival skills zoals hoe een brand te bouwen, te creëren onderdak, rantsoen voedsel, voedsel verbouwen, op te slaan voedsel, doen eerste hulp etc. Niemand is hoop voor het ergste, maar je weet nooit hoe slecht de dingen kon krijgen.

10. Het is de nieuwe jaar! Beëindig uw zinloze verslavingen naar Starbucks, sigaretten en McDonald's hamburgers.

No comments:

Post a Comment