Pensioenen - de essentiële informatiebron voor Pensioenen

Pensioenen zijn zeker een politieke 'hete aardappel' in de meeste landen over de hele wereld als de bevolking demografie veranderingen met een toename van het aantal gepensioneerden. Canada is geen uitzondering als particuliere pensioenregelingen worden gepromoot om de hitte opstijgen regeringen van de Canada Pension Plan dat veel analisten gelooft, zal niet in staat zijn het hoofd te bieden in de toekomstige. Houdt u er rekening mee dat alle pensioenuitkeringen worden aangemerkt als inkomen en
Er zijn 3 niveaus van de pensioenen:

Old Age Security

De meest fundamentele niveau van de AOW is de Old Age Security betalingen. Dit is beschikbaar als een maandelijkse betaling voor de meeste mensen boven de leeftijd van 65 jaar.

Canada Pension Plan (CPP)

Als je werkt in Canada, zal uw salaris show aftrek voor de CPP een reeks jaarlijkse limiet (ca. 1.800 dollar) (Quebec heeft een eigen systeem). Het bedrag dat u betaalt is gebaseerd op 2 beperkt en uw type werk (zelfstandige of als werknemer). De ondergrens wordt ingevroren op $ 3500 en het maximum (elk jaar aangepast), dat momenteel 40.500 dollar - betaalt u slechts een percentage van de inkomsten tussen deze grenzen. Als u verdient $ 100.000 per jaar zal u niet meer te betalen in het plan dan iemand op $ 50.000 per jaar. Deze betalingen zal u toelaten om uitkeringen van het plan dient u gehandicapt wordt of met pensioen gaan en, als je sterft, om uw overlevende gezinsleden.

RRSP

Om aan te moedigen te sparen voor Canadezen hun pensionering, heeft de regering gezien de grote belastingvoordelen voor mensen die storten Geregistreerd pensioenspaarplannen - RRSP. De plannen zijn door de overheid gesteunde maar prive toegediend met het beheer van de tarieven van de bedrijven die ze aanbieden. Alle meerwaarden in het plan worden beschut belasting vrij, terwijl het plan in werking is getreden. Elke cash ingetrokken pensionering is aangegeven als inkomsten op uw jaarlijkse belastingaangifte.

Er is jaarlijks worden aangepast op de grenzen bedrag dat u kunt bijdragen aan uw RRSP. Deze zijn 18% van uw vorige jaar "Canadese" salaris tot een maximum van 14,5 duizend dollar. Dit is waar dat een immigrant wordt een pijn. In principe hoef je niet een vergoeding voor het eerste kalenderjaar u woonachtig bent in Canada dus alle betalingen die u maakt worden aangemerkt als een over de bijdrage. U kunt wegkomen met een $ 2000 over de bijdrage, maar meer dan dat u zal worden belast. Als uw werkgever betaalt in een bedrijf plan dat is een voordeel voor alle werknemers die u niet zal worden bestraft - gewoon voorzichtig te zijn met een eventuele vrijwillige betalingen.

Er zijn speciale regels voor het gebruik van RRSP fondsen. Sommige plannen zijn opgesloten in ontoegankelijke en dus tot het plan ontwikkelt. De meeste RRSP niet hier in de en zijn dus beschikbaar worden ingetrokken, voordat plan maturity al sancties en voorwaarden van toepassing.

Veel paren kiezen voor een huwelijk RRSP gebruiken. Als de ene partner verdient aanzienlijk meer dan de andere geeft dit een fiscaal voordeel meteen door aan de beter betaalde partner een aantal van de vergoeding van de andere persoon. Het pensioeninkomen wordt gelijkmatig verdeeld tussen de twee van de belasting te verlagen betaald.

Normale pensioenleeftijd is 65 jaar maar je kunt werken dan dat. Voor de leeftijd van 69 heb je verschillende opties.

Voordat u (Leave Voor nieuwkomers)

De kans dat u pensioenregelingen hebben in het land van vertrek - hetzij particuliere of overheidsmaatregelen draaien. Dit kan leiden tot een grote hoofdpijn te sorteren.

Het eerste wat je moet doen is ervoor te zorgen dat u up to date informatie over alle pensioenen u mogelijk recht op heeft en deze plannen hebben uw nieuwste contactgegevens. De meeste pensioenen zullen betalen alleen als de houder van plan de contacten hen. U moet ervoor zorgen dat u de contactgegevens en laat hen weten dat u verhuist naar Canada.

Check en ontvang een schriftelijke bevestiging dat de pensioenregeling zal schenken aan een Canadese bankrekening - als je niet zal moeten alternatieve regelingen

Voor staats pensioenen, sociale zekerheid Canada heeft overeenkomsten met verschillende landen met betrekking tot kwalificatie tijd voor overheidspensioenen dus controleer deze om te zien of het je helpt.

Als u ervoor kiest om over te dragen aan een Canadese plan controleren om te zien hoeveel het zal kosten en of er bijkomende sancties gemaakt als het kan niet de moeite waard. Als het de grond ervoor zorgen dat alle werkzaamheden zijn voltooid voordat u vertrekt en je hebt contactpunten om te gaan met als doel een soepele overdracht, of iemand die het sorteren indien haar niet! U kunt geen een Canadese Pension totdat u een zonde (Sociale Identification Number), zodat dit niet kan worden gedaan tot je geland.

No comments:

Post a Comment