Offshore Merchant Account's Guide aan het beschermen van uw online reputatie

Als u een hoog risico bedrijf met een offshore merchant accounts, hoe de consument zien is van cruciaal belang om de verhouding comin 'inch behouden heeft

Het internet kan maken of breken uw bedrijf. Wanneer u een groot risico voor hebben, zoals volwassenen, escort service, telemarketing, reizen, online apotheek, multimarketing, of hoog niveau, en dergelijke, de inspanning om het goed te zien is twee keer ten opzichte van degenen die behoren tot de laag-risico categorie.

Ironisch het ook m
Net hetzelfde, het voelt beter als je weet dat mensen komen binnen want ze weten dat ze vertrouwen op de goede dingen van uw product of dienst, niet vanwege een schandaal of een omstreden begrip.

Mond tot mond gevaren

Alvorens te komen wat je kan doen om de goederen bewaren binnenkomt, is nuttig om te weten wat kan leiden tot de ondergang van uw online reputatie. De jaren van inspanning kan worden verbrijzeld door de berichten in een blog, slechte opmerkingen over online message boards of forums, en criticus reviews. Uw klanten 'opvattingen worden beïnvloed door de woorden van hun leeftijdgenoten, webmasters, bloggers, en die zelfbenoemde bedrijfsleven instanties.

PR-strategieën

In de wereld van cyber-reputatie, je eigenlijk niet weet wie je bent omgaan met, dit is te wijten aan het feit dat iedereen wordt gemaskeerd met aliassen en worden overschaduwd door opgemaakte profielen. Omdat, zeggen zij, dicht bij je houden je vrienden, maar houd je vijanden dichterbij. Tracking is de sleutel tot het voorkomen rampzalige publiciteit voor uw onderneming. Zo, hier zijn offshore merchant account nota's over wat je je ogen op te houden:

Algemene werking van je bedrijf



Informatie over uw concurrenten



informatie over uw bedrijf 'industrie

Website kijken

Lid worden van de cyber-Arena om uw online reputatie. Dus, hieronder zijn de stappen u kunt nemen om Zorg u een postive cyber impressie:

Monitor per uur

- Elke minuut telt als het gaat om internet.



Maak aangepaste RSS feeds met trefwoord zoekopdrachten als basis

- Gebruik te maken van Technorati.com, Icerocket.com, Google.com / zoeken in blogs, Yahoo! News, Google News, MSN Nieuws en Blogpulse.com



Aanmelden voor signaleringen

- Accounts aanmaken in google.com-alerts en alerts.yahoo.com om de laatste op wat er in uw branche krijgen, plus je kunt filteren wat voor soort en hoe kan je updates ontvangen.



Monitor postings op forums en groepen

- De forums op die u nauw kunnen volgen zijn BoardReader.com, ForumFind.com, Big-Boards.com, BoardTracker.com, iVillage, Yahoo Message Boards, MSN Money. Groepen waardig uw aandacht ook Yahoo Groepen, AOL Groepen, MSN Groepen, Google Discussiegroepen



Maak gebruik van Keotag.com te zoeken naar tag blogberichten over verschillende blog zoekmachines.


Bepaal nieuwsverhalen die uw bedrijf de invloed aandelenkoers.

- De onlangs gelanceerde Google Finance site zullen u helpen te analyseren wat verhalen verschenen op een gegeven aandelenkoers verkeer.

Better safe than sorry

Aan het eind van de dag, de meest effectieve manier om een goede online reputatie te houden is om alle web bronnen te gebruiken als goed. Mond tot mond reclame via de cyberwereld vergt veel geduld en het toezicht en het toepassen van strategieën en. Uw bedrijf wordt beschouwd als een hoog risico al met een offshore merchant account en een positieve indruk kan een hoog risico trachten waardig alle zorgvuldige initiatieven.

No comments:

Post a Comment