Soorten van de Britse Credit Cards

We hebben allemaal verschillende financiële behoeften en daarom de 'beste creditcard' kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen. Sommigen kunnen een creditcard nodig voor andere leningen af te wikkelen; sommige kunnen ze gebruiken voor aankopen, terwijl sommigen wellicht wilt dat bepaalde creditcards voor onze spaarkaart. De credit card-industrie identificeert deze marktbehoefte en biedt oplossingen voor de meeste van hen, zo niet alle. Laten we een aantal belangrijke hulpprog
Aankopen

Een van de standaard gebruik van creditcards omvat het doen van aankopen als u geen geld hebben of niet willen gebruiken. Dit is in feite een instant lening. In het voordeel van de gebruikers, van een creditcard uitgevende bank deelt ook de verantwoordelijkheid van de aflevering van uw goederen gekocht via haar credit card. De instant krediet deals zijn begonnen om meer opwindend geluid als nu de eerste 3-6 maanden na aankoop zijn beschikbaar op 0% rente. Je moet echter wel te regelen al uw rechten binnen deze renteloos 3-6 maanden, omdat na deze periode, zult u de standaard april te betalen. U kunt blijven genieten 0% rente aankopen door het veranderen van je kaart iedere 6 maanden.

Saldooverdracht

Als u wilt dat uw uitstaande schuld duidelijke, evenwicht overdracht creditcards zijn een goede inzet om je te redden van de betaling van forse rente. De Britse creditcard markt ruimer twee soorten van kredietkaarten voor het verschuiven van uw contributie. Een type is waar je 0% rente krijgt in de eerste zes tot twaalf maanden van het gebruik kaart. Post 6 maanden betaalt u een hogere rente voor het openstaande saldo op uw overschrijving card. Daarom, De truc is hier om uw credit card te veranderen elke 6 maanden om te blijven genieten van 0% rente. De andere soort van evenwicht overdracht creditcard is waar je 4-6% april betalen voor zo lang als je de kaart houden. Als u geen extra aankopen bij uw kaart, betaalt u de heersende april op. Echter, als u betaalt een deel van uw contributie, de lagere saldo is in de eerste afgewikkeld terwijl het hogere tarief uitstaande saldo (aankopen) blijft zwellen en de rente-voordeel voor de gebruiker uiteindelijk ambachten uit te schakelen. De truc is hier blijkbaar te onthouden van alle aankopen op uw balans overdracht creditcard.

Beloningen / geld terug

Zijn er kaarten die u punten te belonen op het bedrag dat u de uitgaven via hun credit card. U kunt deze punten te belonen om geld terug te genieten op je kaart. Maar meestal komen deze kaarten trekken een hogere rente dan bij hun medeleerlingen. Daarom bevestigen het rente van uw creditcard bank.

Vergelijk de beste Nederlandse Reward / Cash Back Credit Cards

Lage Standard Rate

.Als u de wens om uw creditcard te gebruiken voor een lange tijd, moet u de opties te evalueren biedt u een lage standaard april, die 14,9% -15,9% is zoals in de industrie normen.

Standaard gebruik

Als je een creditcard nodig voor meerdere doeleinden dan standaard creditcards zijn de juiste keuze. Veel waar voor je geld credit cards zijn verkrijgbaar in de huidige markt en biedt 0% rente voor het saldo over in de eerste 12 maanden tegen 0% rente op de aankopen in de eerste drie maanden, standaard JKP van 15,9% en geen jaarlijkse vergoeding

No comments:

Post a Comment