Wat u moet weten over gaan Offshore

Offshore 10 Geboden

Als u denkt over "die een onderneming offshore" het volgende moet zorgvuldig worden overwogen om ervoor te zorgen dat uw offshore bedrijf strategie is prive en rechtspersonen. De volgende activiteiten met betrekking tot het beheer en de administratie van een fonds of offshore naamloze vennootschap moet plaatsvinden op het hoofdkantoor van Buitenlandse het fonds / bedrijf, of op een ander kantoor buiten de Verenigde Staten:

1. Alle communicatie met de aandeelhouders, met< inbegrip van bepaling van de maandelijkse overzichten van de rekeningen, de investeringen verslagen, jaarrekeningen en alle andere verslagen, financieel of anderszins.

2. Communiceren met het grote publiek.

3. Tippelen verkoop van aandelen van of abonnementen in het fonds.

4. Acceptatie en verwerking van abonnementen van de aandeelhouders.

5. Handhaving van zowel de corporate dossiers en boeken van de rekening van het Fonds.

6. Auditing van het Fonds boekhouding.

7. Het verspreiden van de betaling van dividenden, kosten en vergoedingen, inclusief juridische, boekhoudkundig beheer en investeringen adviesprovisies, alsmede betaling van de lonen en andere kosten van het Fonds.

8. Publiceren van het Fonds aandelenkoersen, zowel op de intrinsieke waarde per aandeel, of het bod (aflossing) en aanbod (abonnement) prijzen.

9. Holding raad (bestuurders) en aandeelhouders (leden) bijeenkomsten.

10. Het accepteren van verlossing aankondigingen van de aandeelhouders en die de aflossing van het Fonds de aandelen of aandelen in de IBC voor deze aandeelhouders.

Dit is belangrijk op te merken dat terwijl er kunnen bedrijven die tout dat zij in staat zijn met de opname vele diensten te bieden nalaten u te informeren dat deze bedrijven moeten worden om problemen die kunnen ontstaan uit een schuldeiser de aanval op de geloofwaardigheid van uw bedrijf te voorkomen legitimeren.

Dit kan gedaan worden zonder al te veel poespas met een Offshore Management Company in de vorm van een offshore Bureau. Dit is het een ding dat uw offshore bedrijf of onshore legitimeert in de ogen van uw land van herkomst.

Het indienen van een professioneel imago is uiterst belangrijk bij het opbouwen van de integriteit van je nieuwe opneming. Kortom, dit is het bewijs dat je echt een bedrijf. Het is uw verzekeringspolis. Met een offshore-kantoor het onmogelijk is voor uw onderneming te worden beschouwd valse of niet-waar dus gelieve een offshore-kantoor zorgvuldig na te denken over:

Bedenk dat als je om te proberen en het opzetten van een soortgelijk pakket zelf zou kosten meer dan goed meer dan $ 2,000.00 US per maand te handhaven niet de kosten van de tijd besteed aan het vermelden van deze items in te stellen en te controleren. Wij bieden deze diensten aan uw nieuwe onderneming, op slechts een klein deel van deze kosten.

Een bedrijf die zaken doen zonder telefoon en fax-lijn is ondoorgrondelijk? Hoe zouden uw klanten contact met u opnemen? En ja het zou een slecht idee om een Amerikaanse telefoonlijn te gebruiken om zaken te doen namens een buitenlandse onderneming.

Het bouwen van het imago van uw nieuw gevormde offshore bedrijf zullen wij u voorzien van een offshore-office pakket, die essentiële elementen zoals offshore-mail forwarding, offshore private fax-en telefoonnummer, e-mailaccounts en offshore offshore-website hosting en opslag van data op een beveiligde server bevat . Bezoek onze site op www.bahamasbusinesscentre.com [http://www.bahamasbusinesscentre.com/].

No comments:

Post a Comment