Maak je Legacy met donor fondsen die worden geadviseerd

Een zeer populaire en efficiënte manier van het creëren van een nalatenschap aan uw gemeenschap is door het gebruik van de donor fondsen die worden geadviseerd. Dit is een liefdadige opgezet door middel van een communautair Foundation. Het is een alternatief voor een Stichting van de Familie voor degenen die niet willen nemen over de verantwoordelijkheid van de administratie, potentiële aansprakelijkheid, bijhouden van een register en een gebrek aan privacy. Sinds Donor fondsen die worden geadvi
Wat is een stichting?

Een communautaire Foundation is een openbare liefdadigheidsinstelling georganiseerd in het kader van de Internal Revenue Code. Ze zijn meestal opgericht om een specifieke geografische regio te bedienen. Stichtingen Gemeenschap verleent subsidies aan een aantal verschillende goede doelen in haar verzorgingsgebied. In plaats van zich te concentreren op een goed doel een communautair Stichting zet zich in om in de grote verscheidenheid van behoeften van de gemeenschap en donoren.

Gemeenschap Stichtingen zijn opgezet als schenkingen en subsidies die worden verstrekt door het vandaan uitsluitend uit van het inkomen van deze schenkingen. Veel communautaire stichtingen beperkt het bedrag van de subsidies die zij kunnen elk jaar op een bepaalde percentage van de hoofdsom kapitaalverzekeringen. Op deze manier, de middelen blijft stabiel tijden van volatiele markten.

Bij het opstellen van een donor Geadviseerde Fonds, zou u een som geld of goederen naar de Gemeenschap Foundation doneren als een permanent fonds voor. Elk jaar het inkomen uit uw fonds beschikbaar zou moeten worden aan liefdadigheidsorganisaties of oorzaken dragen in de gemeenschap. U en uw familie zijn toegestaan om direct of hoe de subsidies worden jaarlijks verdeeld advies.

Vergelijking met Family Foundations.

1. Donor Control. Zowel Familie stichtingen en fondsen die worden geadviseerd Donor bieden de donor met verschillende niveaus van de zeggenschap in de selectie van de subsidie. Met een Donor Fonds Geadviseerde, kunnen u en uw gezin, als de donor, maak adviesorgaan aanbevelingen aan de Stichting Gemeenschap die de uiteindelijke bevoegdheid om de ontvangers te selecteren.

Je hebt volledige controle over de selectie van de subsidie (mits uiteraard aan IRS eisen) Als u een Family Foundation. Oprichters kunnen hun eigen raad van bestuur, hebben een brede keuze van de beleggingen en absolute discretie bij de ontvangers. Familie stichtingen kunt u het volledige scala van flexibiliteit en controle.

2. Set Up Kosten. Donor fondsen die worden geadviseerd zijn veel minder duur om te maken zijn dan Family Foundations. Familie Stichtingen vereist de vorming van een eenheid, ofwel een non-profit bedrijf of een trust, waarbij alle passende juridische kosten en kosten voor indiening. De donor Geadviseerde Fonds is opgericht binnen de Gemeenschap en de Stichting, in meeste gevallen, kunnen worden ingesteld met een eenvoudige overeenkomst.

3. Bijhouden van een register en administratie. Beheer, archivering en belastingaangiften voor een Donor Fonds Geadviseerd wordt verzorgd door de Gemeenschap Stichting meestal op een geringe jaarlijkse vergoeding (1% van het Fonds minder van evenwicht). Het bestuur van een Stichting van de Familie heeft de verantwoordelijkheid voor het beheer van de Family Foundation, hoewel het kunnen behouden, buiten het beheer van diensten.

4. Charitable belastingaftrek. Met een donor Geadviseerde Fonds, bijdragen in geld zijn aftrekbaar tegen het volle tarief (tot 50% van de donor aangepast bruto-inkomen "AGI"). Family Foundations 'fiscale aftrek beperkt tot maximaal 30% van de AGI. Bijdragen aan fondsen die worden geadviseerd Donor van verhandelbare waardepapieren en andere goederen, zoals onroerend goed ontvangen een liefdadige fiscale aftrek voor de volledige marktwaarde. Met Family Foundations, is de aftrek voor verhandelbare waardepapieren die gebaseerd zijn op de volledige marktwaarde. Echter, voor andere gewaardeerde goederen, zoals onroerend goed, de aftrek wordt beperkt tot de kosten van de donor basis in het onroerend goed.

5. Accijnzen. Familie stichtingen zijn verplicht om een 2% jaarlijkse accijns betalen over de netto-investering inkomsten. Donor fondsen die worden geadviseerd zijn niet onderworpen aan deze belasting.

Voor personen met een kleinere landgoederen of die niet verplicht is de controle over de schenking proces, een Donor Geadviseerde Fonds is een aantrekkelijk alternatief.

Donor fondsen die worden geadviseerd bieden veel privacy. Vanwege de noodzaak van belastingaangiften en de rapportage met de Family Foundation, is het makkelijker voor mensen om te weten van de identiteit van de donoren en hoeveel geld zij een bijdrage leveren. Een individuele bijdrage neerkomen op een Geadviseerde Donor Fonds is niet publiekelijk beschikbaar.

No comments:

Post a Comment