Wat tot oprichting van een In-House "nr. Credit Check financieringsplan" Met weinig of geen kosten

Is dit een geweldig systeem dat perfect is voor kleine bedrijven. Ik heb persoonlijk gezien het programma 25% - 40% toename van de verkoop te genereren door gewoon vertellen mensen die u te bieden "No Credit Check financiering". Dit artikel toont u stap voor stap de weg naar het opzetten en veel ideeën omgaan met reclame van het plan.

Disclaimer

Bij de uitvoering van het concept besproken in dit artikel, maat Concepts niet erven verantwoordelijkheid van de leningen wordt terugbetaald, jur
De juridische disclaimer is een must. Wij bieden een "90 Day Financiering Plan" dat wordt gegarandeerd. Wij zorgen voor de details en het risico. Er is geen risico voor de handelaar. Dit artikel is gebaseerd op het idee. Je kunt veel dingen in om de leningen worden terugbetaald te verzekeren. Dit is uw verantwoordelijkheid. Zullen we ze bespreken en u laten weten de voors en tegens.

U moet een goed dossier management systeem. Als je een bedrijf hebt is dit niet echt een probleem. Ik stel voor dat al het papier werk is gescand in uw systeem. Dit zorgt voor snel opzoeken als er problemen zijn met het contract van de klant tekenen.

Hieronder is een voorbeeld dat niet in rekening brengt de klant financieringslasten.Er is een voorbeeld op onze website die financiële lasten heeft. Dit in aanmerking zouden komen je programma als "Zelfde als geldmiddelen voor de financiering". U mag de financiering van de kosten en de toepassing vergoedingen in rekening brengen. Dit zou leiden tot een inkomstenstroom voor uw bedrijf, maar je kunt niet adverteren "Zelfde als geldmiddelen voor de financiering".

De keuze is aan jou.

Voorbeeld:

Yoshi wandelingen in om je winkel en wil koop je produkt of dienst, maar niet het geld hebben en heeft een slecht krediet, geen krediet, of gewoon niet wilt nemen van een lening. Het item kost $ 1000. Yoshi zegt dat is te veel nu. U kunt uitleggen dat je hem een "No Credit Check Financiering optie". Hij zegt "geweldig". U en Yoshi eens worden over wat betalingsschema zal passen in zijn begroting. Hij is het ermee eens dat $ 200, om de twee weken, zou het passen zijn begroting.

Yoshi zal dan schrijf je vijf controles achteraf cheques voor een bedrag van $ 200 per stuk. Vijf 200 dollar controles de $ 1000 te koop prijs gelijk. Ik weet dat er iemand zegt, is dat legaal. Ja. De wet met post uit controles is zeer vaag.

De twee belangrijkste dingen die komen te spelen zijn de volgende:

1. Indien de klant schrijft een post gedateerde cheque waarvan ze weten dat zal niet goed zijn op de post van datum. Dit is een vorm van fraude. Klant is in de verkeerde.

2. U contant de cheque voor de post gedateerd datum. Wanneer u en de klant het eens over de betalingsschema u akkoord met de check op de data vermeld op het contract contant geld. U bent in de verkeerde. Ze kan aanklagen u voor de opgelopen sancties en tal van andere dingen afhankelijk van je staat.

Het is een goed idee om de post cheques binnen 90 dagen na de verkoop date te houden. Dat is veiliger voor u en de klant.

De controle zal moeten worden veilig bewaard (in een safe). Dit zorgt ervoor dat ze niet in de herfst naar de verkeerde handen.

Vervolgens moet u het bestand op orde te krijgen. Je zult een manier nodig om u te laten weten wanneer de er controles moeten worden geïnd. U kunt dit doen op twee manieren.

De eerste map zou een fundamentele regeling. Maak een map voor elke week. Check de mappen in het begin van de week zoon weet je wat er controles moeten worden geïnd.

De tweede en waarschijnlijk de voorkeur zou een basisprogramma met Excel of een ander spreadsheet programma. Dit zou vereisen dat u de informatie die in uw systeem, maar zou het bestand op te slaan set-up tijd. U zult het instellen van de spreadsheet om de betalingen door de datum te organiseren. Controleer de spreadsheet elke dag om te zien welke controles moeten worden geïnd.

Hier zijn een paar dingen om je te beschermen tegen fraude en standaard op terugbetaling.

De onderstaande opties zijn tot uw discretie. U kunt gebruik maken van een van hen of ze allemaal. Hoe meer u de uitvoering van de meer bescherming hebt u dat de klant niet standaard op de lening.

Deze eerste drie zijn, naar mijn mening een must.

1 krijg je een kopie van de klanten ID

2 krijg je een kopie van het meest recente loonzakje voegen. U kunt een stap verder en controleer de werkgelegenheid. U kunt de werkgever geven een oproep of kunt u een fax sturen naar de Human Resources Department. De makkelijkste manier is op te roepen. Ze kunnen niet geven u veel informatie over het toestel, maar zij kunnen u vertellen wanneer de klant daar werkt en als er iets is dat zijn toekomstige werkgelegenheid van invloed kunnen zijn.

3 Oproep van de bank om te controleren of de rekening is in goede staat.

4 Controleer de Checks. Als u een merchant account dat kan proces controles kan dit eenvoudig. Als u geen cheques, verificatie kunt u uw provider en controleer prijsstelling gesprek te krijgen het op te zetten. Als u geen cheques, verificatie en u niet wilt betalen voor de dienst zijn er een aantal andere opties. Ze zijn niet zo betrouwbaar, maar zal werken. Fysiek naar de bank waar de cheque is afgegeven en cash het. Als er geen middelen die zij zal u vertellen of zij zullen incasseren en laad de klant een rekening-courantkrediet vergoeding. Doe dit niet met de POST cheques. Dit mag alleen gedaan worden met de controles die niet zijn post gedateerd. U en de cliënt tot een akkoord gekomen dat je niet zou cheques verzilveren tot de datum van de controles.

5 Controleer of de klanten te controleren geschiedenis te schrijven. Dit kan gedaan worden een paar verschillende manieren. Check out Nationale Check Network.com (NCN). U kunt ook een zoekopdracht op Google of ASK.com om 'hoe om een klant te controleren geschiedenis te schrijven "te controleren. Dergelijke systemen kunnen variëren in kosten en kwaliteit. We gebruiken NCN. Deze optie zal u laten weten als ze ongedekte cheques die zijn uitstekend, een geschiedenis van het schrijven ongedekte cheque, of een eventuele controle fraude in het verleden.

Dit zijn de grondbeginselen en zo wil aanpassen op uw bedrijf past beter, geweldig.

We hebben een aanpasbare contract op onze website beschikbaar voor download. De vorm is een PDF. Als u niet beschikt over een PDF-editor kunt u naar PrimoPDF.com en het bestand converteren naar A.DOC-bestand. Dit contract is gratis en wij zullen u niet vragen om ons informatie verstrekt. Dit is een groot hulpmiddel dat u wat tijd besparen. Er is geen behoefte om uw eigen ontwerp. Dit is exact de vorm die wij gebruiken.

Wij bieden ook 'Nee Credit Check de financiering ", dat wegneemt de risico's en is zeer gebruiksvriendelijk. We implementeren de bovenstaande procedures en garanderen de betaling aan de handelaar. Indien de klant defaults zullen we de betaling eer en we maatregelen te treffen om het verschuldigde geld terug te vorderen. Het gaat om de vergoedingen zijn doorgaans minder dan wat het zou kosten als je het opzetten van cheques, verificatie en controle van de check geschiedenis te schrijven. Het is gegarandeerd bespaart u tijd.

Adverteren

Adverteer de "No Credit Financiering Controleer" overal. Hier zijn een paar suggesties.

Ontvang een teken / banner die stelt u het programma hebt. We hebben een lokaal bedrijf dat de belettering op zal verf. Je kunt je lokale ondertekenen maker om u te helpen, ook. Window appliques, appliques voor uw auto, magneten voor uw auto, de lijst gaat maar door.

Wijzig de on-hold audio dus sprake van "No Credit Check Financiering" en ook voicemail-doos-opnamen. Wees er zeker om op te noemen het plan wanneer u de telefoon te beantwoorden.

Inclusief het programma op iets dat uw zakelijk gebruik voor reclame.

* Yellowbook advertenties

* Visitekaartjes

* Brochures

Website:

* T-shirts

* Voertuigen

* Je moet om het te zien om zo veel mogelijk mensen.

Doe een lokale radio-commercial die bepaalt u nu kunnen bieden "Geen Krediet Check Financiering" Dit is spectaculair als je je kunt veroorloven de media.

Ik hoop dat iedereen die dit leest geen vinden het een zonde van de tijd. Als u de informatie niet gebruiken in dit artikel kunt u doorgeven aan iemand die kan. Als u wilt kunt u een exacte copie van dit artikel en contract hier downloaden. Wij zullen niet vragen om informatie. Ik zal het schrijven van meer artikelen in het nabije toekomst. Het artikel zal over de wijze waarop dat kleine bedrijven kunnen zij hun verkoopnetwerk met verschillende technieken te verhogen. Gelieve abonneren op mijn nieuwsbrief als je zou willen worden gemaild waar zij gestationeerd zijn.

No comments:

Post a Comment