Hoe goed beheren Geld

Hoe te beheren geld goed, zonder dat te veel van je leuke tijden. Amerikanen zijn geld links en rechts en niet te begrijpen waarom het altijd gegaan. Het Amerikaanse volk niet beschermen wat in wezen kunnen hun financiële status, en welzijn. Een ding wil ik mensen zouden stoppen met klagen ze geen geld hebben, evenals stoppen met vragen om het te lenen.

Hoeveel bent u echt de uitgaven voor uw luxe of nutteloze items per maand, dit houdt ook eten. Een van mijn beste vrienden vertelde me net va
Hoe goed beheer Geld:

1. Open een bankrekening, bij voorkeur een op een credit union.

2. Elke salaris krijgt u, neem niet minder dan 10%, maar probeer te doen aan de aanbevolen 25% in uw account.

3. Hier krijg je een bankrekening die uw verandering overgebleven transfers vanuit uw aankopen naar uw spaarrekening.

4. Besteed minder op luxe items, ik weet dat dit hard lijkt, maar het is noodzakelijk.

5. Uit eten minder, bespaart u gemiddeld 3800 dollar per jaar als je gewoon thuis gegeten en stel dit in met uw account per jaar! Dit is net alsof er een extra fiscale rendement per jaar. Als je voelt dat de drang om te gaan eten, naar de bank, schat wat u zou hebben besteed en zet het in uw spaargeld.

6. Kruidenier verstandig en breng de kleine extra om gezonder te krijgen voedingsmiddelen.

7. Verander je eigen olie, het kost meestal rond de $ 20.

8. Breng de extra.20 cent per gallon voor de premie aan een betere efficiency te krijgen op de HP-en / of gas kilometers.

Realistisch Deze lijst kan gaan voor jaren, maar er worden zo veel manieren om geld te besparen, dit zijn enkele van de meest voorkomende problemen die mensen praten over waar ze geld zouden verliezen. Hoe Beheer geld goed, en eigenlijk gewoon te stoppen zóveel en het zou er zijn.

No comments:

Post a Comment