Hoe Liquid is uw business?

Net zoals de mens die zich op het leven van machine (zuurstof) kon leven tijdelijk is, bedrijven die afhankelijk zijn van voorschot tegen leningen, de overheid reddingsoperaties, moet een herbezinning. Heb je gehoord over de gearing en een hefboomwerking? Gewoon gedefinieerd als de ontvangsten en betalingen van de activiteiten van een bedrijf, is kasstroomoverzicht bedoeld bij te staan of bieden een 'invisible hand' om de dagelijkse activiteiten van een zakelijke entiteit bestaande en nieuwe bed
Winstgevendheid is een boekhoudkundige concept gemeten met behulp van hetzij de netto winstmarge of de bruto winstmarge. De liquiditeit is het vermogen van het omzetten van vlottende activa in contant geld of 'wettig betaalmiddel "voor de activiteiten van een onderneming betreffen met gemak.Het is gemeten met behulp van hetzij de huidige ratio of snel vermogen verhouding. Dit is significant dat de vlottende activa financiering afhankelijk zijn van het niveau of de omvang van de financiering op korte termijn en hun bronnen van financiering.Deze moeten eveneens worden gepland in relatie met de kasstroom van de betrokken onderneming.Een onderneming kan winstgevend te zijn en nog liquiditeitsproblemen.

Ik vertel mensen dat je niet kunt 'eten' uw vastgoed, machines, waarschijnlijk uw voorraad of ze gebruiken om uw personeel te betalen, leveranciers of schuldeisers. Onderpand voor een beveiligde lening kan worden ja. Maar voor hoe lang? Het is geen tegensprekend het feit dat de meeste van de blauwe chip autobedrijven zoals General Motors maakte een buiging voor de recessie in een vroeg stadium omdat ze een tekort aan de meest liquide activa. Hun gebreken kunnen onder andere worden toegeschreven teveel vertrouwen op de aandelenkoers (de vraagzijde) van de marktkapitalisatie. De reden is duidelijk, dat wanneer het consumentenvertrouwen daalde en de vraag van de aandelen door beleggers ging naar beneden, hun marktkapitalisaties gedaald en de rest is wat we allemaal meemaken en voelen nu.

Het merendeel van de grote autobedrijven die crashte in de huidige recessie werden voornamelijk als gevolg van tekortkomingen in het hebben van voldoende liquide middelen uit te oefenen. Hoewel sommige banken is mislukt, althans er is bekend dat het aantal voorschriften van een soort om fondsen te houden voor de 'regenachtige day'-solvabiliteitsratio.MiFID, Basels I & II en de recente 'stress test' ingesteld door de Amerikaanse overheid zijn enkele voorbeelden.

In het licht van deze onverwachte schokkend en verrassende ommekeer voor de zogenaamde blue-chips moet er een bepaalde vorm van regulerende mechanismen direct en gecontroleerd en bewaard door de centrale banken waarbij bedrijven wat geld of reserves (die gemakkelijk kunnen worden omgezet in te houden worden cash) die ten minste 2 jaar de salarissen en onkosten van hun bedrijfsvoering en personeel.Als alternatief kunnen de banken liep een regeling om de lonen van de medewerkers en de kosten van het bedrijf te garanderen.De voordelen van deze regeling zou enorm zijn en zou zeker opwegen tegen de kosten.Socialisme?Nee verre van dat. Toch gemengde economie, maar gewoon voorzichtiger, zodat de excessen van de weinige niet zou doen dalen van de economie als geheel en daarmee haalt het onnoemelijke ontberingen voor de massa.

Principes zijn principes zijn ze misschien niet eenmaal, maar werken wel het meest van de tijd. Het 'stress test' die door de VS onlangs is gemeld succesvol te zijn geweest (hoewel het nog vroeg is om dat wel zeggen), regeringen die van plan zijn "copy" de VS een 's' stress test 'moet zijn van mening dat met betrekking tot hun bedrijf milieu en ook wachten tot de 'stof' om te settelen.

De conjunctuur is reëel maar het kan ergens worden gemanipuleerd of goed worden beheerd. Economen zal ons vertellen dat een onderneming kunnen schaalvoordelen genieten voor een zeer lange tijd als te weten wat kan brengen in schaalnadelen; het bedrijf kan manipuleren of te beheren met het oog op de L-vormige lange termijn de gemiddelde Curve (LRAC) en te onderhouden zal je niet de gebruikelijke U-vormige LRAC in de lange termijn. Ik sta voor de correctie. Voortbestaan van een zakelijke entiteit hangt minder op winst als op haar vermogen om haar schulden wanneer zij verschuldigd zijn te betalen en daarvoor contant geld beschikbaar voor de dagelijkse exploitatie. Deze betalingen kan niet alleen winst en verlies posten omvatten zoals materiaal aankopen, lonen, rente en belasting, maar ook het kapitaal betalingen voor nieuwe niet-vlottende activa en terugbetalingen van leningen, wanneer zij verschuldigd zijn, bijvoorbeeld bij de aflossing van de obligaties.

No comments:

Post a Comment