De zeven sleutels tot Slimmer werken - niet harder

1. Systemen

De eerste sleutel tot het werken is om krachtige slimmere systemen te gebruiken om u te helpen de gewenste resultaten met minder werk en inspanning. Een systeem is georganiseerd proces of gereedschap dat u en uw team helpt consequent produceren een uitstekend resultaat op een gebied van uw bedrijf. Een systeem kan een script van wat om te zeggen, een checklist te volgen tot een procedure, een monster document, een spreadsheet van belangrijke informatie, of een werkblad in te vulle
Uiteindelijk, om uw het investeren bedrijven zo ver als je het wilt gaan, uw het investeren bedrijf zal worden aangedreven systemen, afhankelijk van de mensen niet nodig hebben. Je weet nooit wanneer een toets persoon zal uw bedrijf verlaten. De sleutel is om te vangen alle belangrijke kennis over hoe u uw bedrijf succesvol te laten verlopen in duidelijke, eenvoudige systemen die uw bedrijf gezond winst te garanderen, jaar na jaar na jaar.

Een zeer belangrijke laatste punt over de systemen is dat de beste systemen uw team voor uitzonderlijke resultaten produceren machtigen. Systemen zijn niet over de controle, maar vrijheid. De juiste systemen vrij te maken van je team zorgen te maken over de puntjes zodat zij kunnen de grotere perspectief scherpgesteld houden en ter plaatse unieke mogelijkheden om grotere winsten te genereren voor uw bedrijf.

2. Gespecialiseerde kennis

De tweede manier kan je slimmer werken is op de gespecialiseerde kennis op te doen moet je meer bekwaam resultaten te krijgen met je investeren. Wat denk je maakt de meest ervaren beleggers in staat om een enorm winstgevende deal structuur, terwijl een begin investeerder in strijd met wat hij zou zelfs kunnen doen met die verkoper? Het is een ding en een ding alleen. De hooggekwalificeerde investeerder heeft een voorraad van krachtige ervaringen waarvan beroep te doen op.

In de gecompliceerde wereld van vandaag, het is de belegger met de toegang tot de meest gevarieerde en krachtige opslagplaats van gespecialiseerde investeerder wetenschap dat het grootste vermogen om veel geld te investeren in onroerend goed te maken heeft. Het sleutelwoord hier is de toegang. Je hoeft niet alles te leren door trial and error. De grootste kortere weg is om de beste gegevens te verzamelen op het investeren van de ervaringen van andere succesvolle beleggers.

Terwijl we leren van onze successen, het is als we niet dat we de neiging om echt te zoeken naar de kern van onze lessen pijnlijke ervaringen. In feite is alles al gezegd dat pijn is de grootste leraar van alle. Als dit waar is, is de cruciale vraag, wie de pijn zou u de voorkeur aan uit-uw eigen of iemand anders te leren?

Dat is de kracht van specialistische kennis. Het kan gemakkelijk worden geleend van andere investeerders succesvol zonder direct ervaren de pijn zelf.

3. Cohesive actieplan

Éen van de meest kostbare mythen in de wereld van beleggen is dat de beste beleggers vliegen door de vestigingsplaats van hun broek en ga puur op intuïtie. De tegendeel is waar. De beste beleggers hebben allemaal duidelijke actieplannen die samen te binden, alle investeringsactiviteiten. Éen van de beste voordelen van het hebben van dit samenhangend actieplan is dat het je in staat stelt om op slimme wijze besluiten of zij afstappen van de plannen te profiteren van een onverwachte kans als je het ziet. De beste beleggers begrijpen allen de kracht van het snel grijpen onvoorziene kans, en ze hebben het vermogen om te improviseren als hefboom voor deze gelegenheid voor een maximale winst met een minimum aan werk en risico's. Maar ze zullen snel aanpassen aan hun actieplan om dit nieuwe kansen biedt en bind het in de grotere doelstellingen van hun investing bedrijf.

4. Open Mind voor nieuwe ideeën

De wereld van beleggen is voortdurend in beweging. Nieuwe programma's en leningen wetswijzigingen komt op een steeds hoger tempo. Doorbraak investeerder in technologieën worden uitgevonden voor u te benutten om uw het investeren bedrijf te laten groeien sneller. Om Slimmer werken moet je constant op de uitkijk en staat open voor nieuwe ideeën die u kunt aanboren, of ze rechtstreeks uit het gebied van onroerend goed of van een aantal totaal vreemd gebied.

Ik kan me herinneren hoe als ik mijn bedrijf investing herontworpen zodat het een passieve onderneming, Ik nam de technologische infrastructuur van een andere bedrijfssector ik had en gebruikt dat als de technologie ruggengraat. Het resultaat was een 1000 procent besparing op tijd! Goede ideeën te gebruiken in uw het investeren bedrijf kan komen van iedereen, op elk gewenst moment. Altijd open voor de beoordeling van deze ideeën en vragen de belangrijkste vraag: "Hoe kan ik dit?"

Dus als openheid voor nieuwe ideeën is het zo belangrijk is, waarom zoveel beleggers worstelen met het? De trieste waarheid is dat veel te veel beleggers zijn opgesloten in archaïsche en gewoontepatronen van de werking van hun investing, ook als deze praktijken efficiënt zijn ver en te kostbaar.

In elk tijd van grote veranderingen, een van de belangrijkste instrumenten voor u te cultiveren is dat van een krachtige gum. Het is niet altijd wat wij weten, dat raakt ons in de problemen, maar is soms alle dingen die we weten dat niet alleen zo dat ervoor zorgt dat ons zo veel ergernis. Om te werken slimmer, voortdurend op zoek naar plekken om te snoeien en verwijderen van oude gewoonten en verouderde ideeën ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën en strategieën te bloeien verlaten.

5. Integratie van nieuwe informatie

Met alle veranderingen en explosieve groei van informatie die je hebt binnen handbereik, als belegger een van de sleutels om slimmer te werken is het systematisch ontwikkelen van uw vaardigheden en de invoering van de integratie van nieuwe informatie om het produktieve gebruik.

Vergeet niet, het is alleen het winstgevende ideeën die je harnas dat eigenlijk materie. Als u de informatie niet gebruiken en te integreren in uw bestaande kennisbasis, dan zullen alle nieuwe ideeën zijn gewoon zin in afleiding. Informatie wordt alleen spanning op het moment van de aanvraag.

Hier zijn vijf technieken om u te helpen snel integreren en toepassen van nieuwe informatie:

- Een Techniek: Snelle Fail. Om betekenis van nieuwe informatie meestal gaat het uit proberen. Gemiddelde beleggers Laat angst voor mislukking, slow hen neer, maar vergeet niet de allerbeste te leren komt voort uit het leren van wat niet werkt. Zoeken naar manieren die u snel kunt mini proeven doen met de gegevens die sommige nieuwe real-world ervaring met die om gevoel van de informatie (bijvoorbeeld te maken proberen een patroon zijn de onderhandelingen over taal volgende keer dat u het winkelen bij het winkelcentrum; brainstorm krijgt drie het structureren van creatieve technieken zal de volgende keer dat u het structureren van een aanbod voor de ontmoeting met een verkoper).

Twee-Techniek: Chunk It Down. Probeer niet alles leren in een groot stuk, in plaats daarvan, breek de nieuwe informatie in kleinere, meer hanteerbare brokken. Er is reden waarom studenten Mentorschap wekelijkse lessen nemen beleggers vaardigheden in aanvulling op de real-world helpen de coaches hen over de deals zijn ze samen zetten. We hebben geleerd dat er een praktische limiet op hoeveel nieuwe informatie kan een student Mentorschap kan nemen op een bepaald moment. Daarom hebben we de gestructureerde curriculum gemaakt dat lagen in de investeerder kennis chunk by chunk.

- Drie Techniek: Laag It. Net als een nieuwe laag verf dekt het beste wanneer het wordt aangebracht in lagen, zo doet ook informatie werken het beste wanneer het een laag aangebracht op een moment.

Vier-Techniek: Daydream. Het is een krachtig hulpmiddel voor het visualiseren en het gebruik uw fantasie zie je jezelf met behulp van de nieuwe informatie die u leren. Het staat u toe tot de nieuwe kennis te integreren op diep niveau in een versnelde manier.

Vijf-Techniek: consistente feedback. Hoe sneller en u regelmatig feedback kunnen krijgen in de echte wereld door te proberen een nieuwe techniek of strategie, hoe sneller je begint aan de nieuwe ideeën zelf. Na elke proef van het nieuwe idee, vraag jezelf wat u deed dat erg goed ging, en wat een of twee dingen die je zal de volgende keer anders doen als resultaat van wat je hebt geleerd dit moment.

6. Hefboomwerking

Leverage is bij een poging een vergrote resultaat oplevert. In onroerend goed, hefboomeffect is de grootste sleutel tot slimmer werken. Het is wat toegestaan is geplaatst Mentor schip studenten aan grote en groeiende maandelijks kasstromen te genereren en tegelijkertijd werken steeds minder uren.

De Zes aangrijpingspunten:

- Leverage Netwerk: Wie ken jij, of wie ken jij die iemand kent, die u kunnen helpen een doorbraak te creëren in je investeren? Kent u iemand die kan u doorverwijzen deal na deal? Kent u iemand die u kan verbinden met een bron van private financiering? Gebruikmakend van uw contactpersonen is een van de kritische stappen om super-sizing uw het investeren succes.

- Leverage Tijd: Hoe kunt u meer uit uw tijd? Welke activiteiten geven u het hoogste rendement voor de tijd en energie besteedt u op hen? Hoe kun je andere mensen hefboomeffect time-ofwel teamleden u huren of zakelijke contacten die u aanboren?

- Informatie Leverage: De juiste informatie kunt u het opslaan van het gaan in het verkeerde pad. De juiste informatie kan geven je een enorme voorsprong in je investeren. Consequent vraag jezelf af hoe je kunt benutten alle nieuwe stukje informatie om een vergrote terugkeer in uw het investeren business te creëren.

- Vaardigheden Leverage: Bepaalde belangrijke belegger vaardigheden die je zult leren over ingezet kan worden in tot verbazingwekkende resultaten te produceren. Neem bijvoorbeeld de vaardigheid van de onderhandelingen. Omdat je betrokken worden bij duizenden van de onderhandelingen over uw het investeren looptijd, een eenheid van inspanning geïnvesteerd in verbetering van uw onderhandelingspositie vaardigheid zal letterlijk produceren een duizend maal terug te keren.

- Geld Leverage: Een van de beste eigenschappen van onroerend goed is met het gemak waarmee je kunt maken van uw eigen geld en geld van andere mensen. Of het nu door de financiering van 90 procent van een nieuwe aankoop met de externe financiering, of investeren een deel van je geld op een beproefde marketing campagne om de verkopers te vinden gemotiveerd, intelligent gebruik te maken van geld zorgt ervoor dat u een fortuin.

- Creativiteit Leverage: Dit is misschien wel het meest over het hoofd gezien vorm van het hefboomeffect. Creatieve ideeën zijn meer waard dan alleen maar over een andere bron heb je als belegger, maar veel te vaak nieuwe investeerders en stijve oude profs vergeten. Een van de redenen waarom ik denk dat alle beleggers moeten leren voor de koop zonder contant geld of krediet is omdat het je dwingt deze beleggers om creatief te zijn. We hebben de neiging te groeien in directe verhouding tot de eisen die we op onszelf.

7. De discipline te laten gaan van de "Goede" Dingen

"De grootste vijand van het beste is het goede."

Zoals je je weg in blaze Level Two succes met uw beleggen, zult u merken dat uw grootste uitdaging niet genoeg gelegenheid te vinden, maar eerder met te veel gelegenheid om uit te kiezen. Op elk moment bent u geconfronteerd met keuzes over hoe om uw tijd te gebruiken. Slimmer te werken moet je de "beste en hoogste cultiveren gebruik" mind-set. Voortdurend vragen jezelf de vraag: 'Wat is het beste en hoogste gebruik van mijn tijd hier?' Dan ontwikkelen van het vermogen en de discipline om de beste dingen te doen en laten gaan van de lagere-orde mogelijkheden. Dit vergt moed en een duidelijk inzicht in het eind in de richting waarin je werkt. Bijvoorbeeld, zoals ik heb genoten van het succes met mijn investeringen in onroerend goed, veel beleggers nu doen gaat mij een joint venture op met hen of ze geld lenen om te voltooien. Ik heb geleerd dat bepaalde regels die nu zijn disciplines die ik niet zal geschonden, omdat de kosten in termen van verspilde tijd is te groot. Bijvoorbeeld, ik zal er zelfs niet over partnering op een deal voor meer dan twee minuten, indien de persoon die de deal onder mijn aandacht brengt is niet gefaxt mij een kopie van zijn andere ondertekende contract. En ik heb geleerd dat ik gewoon geen geld uit te lenen voor een deal, tenzij het op een flat of eengezinswoning. "Waarom?" Want ik heb gestroomlijnd en gesystematiseerd mijn bedrijf genoeg dat ik veilig kan lenen en nauwkeurig op hun huizen en appartementsgebouwen snel en gemakkelijk. Dit betekent een hoger rendement voor de tijd en energie die ik investeren. Dit is een vorm van het hefboomeffect.

Tijd is uw meest kostbare hulpbron. Je moet beginnen met de waardering door het investeren ervan als je cash-met zorg en respect. Prijs je tijd als je contant geld, en de waarde van uw liquide middelen, zoals u zou doen als je niet hebt. Dan zul je leren om je kansen te maximaliseren.

Er is een sleutelbegrip genoemd "alternatieve kosten", die de kosten van de tijd en geld je hebt te geven aan een specifieke gelegenheid. Elke mogelijkheid heeft een mogelijke beloning, en heeft ook met haar een specifieke kosten-time kostprijs, financiële kosten, de kosten en emotionele. Het uiteindelijke sleutel tot slimmer werken is te onthouden om zorgvuldig te kiezen om uw eindige middelen te optimaliseren. Het reële risico van een gemiddelde deal is niet het geld dat je hebt in de deal. Het echte risico is het mogelijk gederfde winst, omdat je je richten op deze deal in plaats van op een geweldige deal.

No comments:

Post a Comment