De juiste aanpak van de Dow-Jones

Als u op uw lokale financieel nieuws, ben je gebonden aan de zinsnede Dow Jones Industrial Average horen op een bepaald punt. De meeste mensen nemen aan dat dit gewoon de aandelenmarkt, middelen of dat het verwijst naar de New York Effectenbeurs. Maar wat de Dow, en wat werkt het precies meten?

De Dow is een marktgemiddelde. Het wordt gebruikt door beleggers om erachter te komen hoe bepaalde bedrijven die worden verhandeld aan het doen zijn. De Dow is niet de enige marktgemiddelde die er zijn<, is er de S & P 500 en de Russel 2.000, als goed.

De Dow houdt rekening met 30 industriële aandelen van bekende bedrijven. De 30 bedrijven zijn waarschijnlijk degenen die je hebt gehoord, zoals Goodyear, Exxon, IBM of General Motors. De Dow berekent de stijgingen en dalingen van deze 30 aandelen en geeft een beeld van de wijze waarop de totale markt en de economie als geheel aan het doen bent. Hoewel het klinkt misschien ingewikkeld is het echt niet. De Dow is gewoon een lijst van 30 bedrijven die hun geschatte waarden zijn gemiddelde samen met een bijzondere formule.

De andere gemiddelden in wezen volgens dezelfde methodes. De de S & P 500 gebruikt de waarden van 500 grote bedrijven, terwijl de Russel 2000 gelijke tred houdt met 2.000 bedrijven die kleiner zijn dan degene die gebruikt zijn in de S & P en Dow.

De sleutel tot na de Dow of een van de andere marktindex is om te kijken naar trends. Marktanalisten kan ontcijferen problemen of voordelen in de huidige economie door te zoeken naar specifieke bestanden die verder gaan in bepaalde situatie, en bepaalde bestanden die naar beneden in anderen.

De Dow bedrijf, dat nu bekend staat als de Dow Jones & Co werd opgericht in 1882 en zij zelf kwalificeren als een financiële informatie en de uitgeverij.

De Dow is verantwoordelijk voor de bekendmaking van de Wall Street Journal misschien het meest bekende financiële publicatie in de wereld. eerste uitgifte het tijdschrift was op 08 juli 1889. Dow geeft ook tal van andere financiële publicaties, alsmede Barron's Magazine.

De Dow loopt ook verschillende websites gewijd aan financieel nieuws en informatie, zoals CareerJournal.com en OpinionJournal.com.

De Dow heeft ook een hand in de omroepwereld wereld, waar het helpt om de financiële inhoud voor de CNBC-kabel netwerk te bieden, evenals twee financiering van gerichte radio-uitzendingen.

De Dow Jones & Company machine is een van de meest invloedrijke krachten in de Amerikaanse investeren. Hun indices zijn de industriële standaard, en de Wall Street Journal heeft de tweede hoogste oplage van alle kranten in Noord-Amerika. De Dow bijgedragen tot de financiering van start in de VS en ze kijken om een groot deel van de financiering in de toekomst.

No comments:

Post a Comment