Bewijs en ongecirculeerd American Silver Eagle Coins

Het is geen wonder dat de Amerikaanse Silver Eagle munten op grote schaal worden gezocht en zijn gekomen om heel waardevol zijn. De afgelopen twee jaar hiervoor jaarlijks vrijgegeven muntstukken "productie is verminderd in haar rassen beschikbaar of volledig stopgezet. De 2008 ongecirculeerd munten verkocht meer dan 444.000 voordat het de productie om ze apart worden aangeschaft werd beëindigd. Plaats daarvan werden zij alleen beschikbaar in een Verenigde States Mint Jaarlijkse ongecirculeerd Do
In 2009 werd voor het eerst aangekondigd dat de 2009 bewijslast en ongecirculeerd Eagle-versies zouden tijdelijk worden opgeschort. Echter enige tijd na werd aangekondigd dat eerder dan om hen tijdelijk wordt gebracht on hold, werden ze niet gaan op alle worden geproduceerd. Dit was te wijten aan de beschikbaarheid van zilver edelmetaal. Volgens het United States Mint publiekrecht vereist dat de Verenigde Staten de Amerikaanse Silver Eagle gouden munten worden geproduceerd in hoeveelheden die het publiek de vraag te voldoen. De vraag naar gouden munten is zo groot dat het zilver goudbanken worden gebruikt om deze munten te produceren.

De toenemende populariteit van de Amerikaanse Silver Eagles zijn evident. In 1985 Congres toestemming gegeven voor de American Eagle Bullion Program. De American Eagle Bullion Programma aangenomen wet die zilver en goud gouden munten zouden worden geproduceerd en gewaarborgd door de Amerikaanse overheid. Vandaar kon kopers worden gerustgesteld dat de munten 'gewicht, inhoud en zuiverheid werd gegarandeerd door de regering toen zij hun aankopen gemaakt. Het is ook beschermd door de wet die de Amerikaanse Eagles kunnen worden gebruikt om investeringen Retirement Accounts fonds.

Ondanks het feit dat de Amerikaanse Eagles zijn een veilige investering, de munten zijn ook een absolute schoonheid met prachtige kunst. Voor deze munten, de geliefde design van de Walking Liberty gemaakt door Adolph A. Weinman wordt gebruikt. Dit adembenemende ontwerp werd eerst gebruikt op de Walking Liberty Half Dollar 1917-1947. De tegenpartij heeft een symbool van de sterkte van de Verenigde Staten met een adelaar en een schild ontworpen door John Mercanti. De American Silver Eagle munten zijn gemaakt van 0.999 puur zilver, met een gewicht van een troy ounce. Ze hebben ook een spoor hoeveelheid koper om de munten duurzaamheid te verhogen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van de Amerikaanse Silver Eagle munt, kunnen ze gevonden worden door verkopers die worden goedgekeurd door de United States Mint. Deze munten worden niet rechtstreeks beschikbaar voor het publiek toegankelijk. De Eagles kan apart worden aangeschaft, in individuele 20-muntrollen of in "Monster Boxes". "Monster Boxes" zijn groen dozen dat 25 buizen van 20 muntrollen hebben. Bij de aanschaf van Roll, de koper vindt de rollen hebben een kenmerkende groene top met het zegel van de Verenigde Staten Schatkist. Die ooit manier waarop men vaststelt zal hij of zij de aankoop van de munten zal de premie kosten per munt altijd minder bij aankoop in bulk tegenover individueel.

No comments:

Post a Comment