Financiering van een New Business

Hoewel het zakelijke klimaat in het Verenigd Koninkrijk is redelijk moeilijk voor de laatste paar jaar, hoewel de economie floreert, er zijn nog veel zou zijn ondernemers die er zijn geweest, die overweegt een eigen bedrijf. Voor deze nieuw bedrijfseigenaren een van de belangrijkste kwesties in het begin is de financiering en de diverse bronnen van financiering beschikbaar.

Wat zijn de bronnen van beschikbare financiële middelen?

Terwijl er vele bronnen van de beschikbare financiële middel
Traditionele Banking

De meeste nieuwe mensen uit het bedrijfsleven hebben de neiging om te kijken naar een traditionele bancaire lening voor het opzetten en leiden van een bedrijf, met veel van de financiële reuzen hebben kleine bedrijven adviseurs bij de hand.

Terwijl dit een heel nuttige optie voor veel mensen uit het bedrijfsleven, zijn er een aantal nadelen. Aan de banken je gewoon een andere afnemer, met zeer weinig persoonlijke betrokkenheid met de bank-adviseurs na uw middelen zijn goedgekeurd. Terwijl zij kunnen verzoeken om de rekeningen en papierwerk op regelmatige basis, zijn de meerderheid van de besluiten van de majors nu uitgevoerd met behulp van elementaire formules risico's, enz.

Terwijl u misschien een goede koers te krijgen voor uw zakelijke lening, zullen ze ongetwijfeld nodig een soort onderpand in uw huis of andere bezittingen in gevaar kan brengen.

Business Partner

Hoewel er een oud gezegde, "Never mix zaken en plezier", veel mensen de neiging om te kijken naar mensen die ze kennen en vertrouwen bij het zoeken voor een zakelijke partner. Dit kan vaak leiden tot veel argumenten en de oorzaak is geweest van vele grote vriendschap eindigt.

Hoewel er geen kosten aan u, als zodanig, voor de financiering, dan zou u verplicht om uw totale aandeel te verlagen in de business, en je mogelijke beloning. Je zou echter ook het verminderen van uw schulden, die worden gedeeld met uw zakenpartner. Mits je in staat bent vast te stellen wat spelregels aan het begin van de relatie, kan dit een productieve optie voor sommigen.

Business Angels

Dit is een optie die maar weinig mensen lijken te vinden deze dagen bij het zoeken naar advies en financiering van een nieuwe onderneming. Een business angel is eigenlijk iemand die bereid is om deel uit de financiering van een onderneming, voor een aanzienlijk aandeel in het bedrijf, en bieden hun waar advies en hulp nodig.

Veel business angels zijn succesvolle mensen uit het bedrijfsleven die misschien met pensioen zijn gegaan, maar op zoek bent om een belang in een nieuwe ventures binnenkort op de markt te houden. Hoewel veel ondernemers zou kunnen hoede van de handel een deel van hun zaak zijn voor de financiering, kan er veel toegevoegde bonussen aan een business angel.

In een wereld waarin kennis kan net zo waardevol is (zo niet meer), dan financieren, te weinig mensen schijnen te profiteren van deze bepaalde dienst.

No comments:

Post a Comment