Bank Account voor niet-VS-ingezetenen

Een ding is dat de banken ons hebben aangetoond is dat zij zijn heel alert op zakelijke kansen die zich kunnen voordoen in de markt. Dus, als je de Verenigde Staten overwegen, moet u overwegen enkel de Amerikaanse burgers? Hoe zit het met de miljoenen mensen die door het land te bezoeken elk jaar? Zijn ze een potentiële markt?

De financiële sector bleek dat ja, ze zijn. Veel van deze bezoekers zijn personen die in hun land een hoge levensstandaard, en wil een aantal, zo niet de meeste, van hu
Daarom is de financiële sector van de Verenigde Staten besloten te wijzen aan deze niet ingezetenen van de VS en een reeks van financiële producten, speciaal ontworpen voor hen te creëren. Van al deze is de meest voorkomende fout is de bankrekening. Volgens de wet mogen alle niet in de VS wonende kan een account hebben in een bank in de VS, zolang de financiële entiteit heeft zijn verzoek goedgekeurd.

Allereerst, omdat je niet een Amerikaanse ingezetene, zou uw account niet worden onderworpen aan belastingen. Dit klinkt misschien soort ongelooflijke aangezien de IRS is bekend om zijn vrij strikt. Maar, zo lang als je niet meer dan zes maanden verblijven in de Verenigde Staten, de belastingen zijn niet een probleem.

De tweede belangrijkste voordeel is dat als je eenmaal hebt een financieel record in de Verenigde Staten, bent u van toepassing kunnen zijn voor andere financiële paradijzen die moeilijker aan te gaan, net als Luxemburg. Dit is een belangrijke stap voor iedere onderneming die wil overstijgen de grenzen.

En wat zijn de eisen? Als u een particulier bent, moet u de bank toepassing, een afschrift van je paspoort vertaald naar Engels en een W-8-verklaring (dit formulier in te vullen verklaart dat u geen burger) is ook vereist.

Als je solliciteert als organisatie, u zal de bank de toepassing vereist, het W-8-verklaring van de organisatie, een W-8-verklaring voor elke ondertekenaar, en paspoort kopieën van elk van de ondertekenaars.

Zoals u kunt zien, openen van een rekening in de Verenigde Staten is niet zo moeilijk als het was in het verleden als gevolg van de globalisering en het wijdverbreide gebruik van het internet. Maak een zoekopdracht op de top tien banken in de Verenigde Staten en hen vragen wat voor soort diensten die zij aanbieden aan niet ingezetenen van de VS.

No comments:

Post a Comment