Gemengd lening aanvraag Tips

Als je leeft met een partner of familielid en u hebt wat geld, maar niet de middelen hebben, dan moet je denken aan het aanvragen van een gezamenlijke lening. Gemengde leningen kan u helpen en een partner of familielid beiden krijgen hun handen op meer geld dan u zou kunnen individueel, terwijl de lasten van de aflossing. Als u meer wilt weten over gezamenlijke leningen kennen en hoe toe te passen voor hen, dan is hier een aantal nuttige informatie die kan helpen.

Wie kan ik een joint lening
Gemengde leningen zijn niet beschikbaar voor alle soorten relaties, maar zijn in feite beperkt tot bepaalde partnerschappen. Echtparen zijn de meest voorkomende gezamenlijke lening aanvragers, hoewel niet-gehuwde paren worden niet in aanmerking. Sommige bedrijven maakt het mogelijk applicaties tijdens de betrokkenheid, maar de lening niet zal worden verstrekt nadat het huwelijk. Ook geaccepteerd worden aanvragen van een ouder en kind. Hoewel sommige bedrijven lening ook overwegen twee broers, alle andere broer of zus-en familierelaties zijn in het algemeen niet geaccepteerd.

Vervoer meer geld

De belangrijkste reden om samen een aanvraag voor een lening is om een groter bedrag aan contant geld dan u misschien in staat zijn om als je de toepassing op uw eigen. Echtparen of ouders en kinderen kunnen zowel hun inkomen mogelijk te maken voor een grotere lening te worden afgesloten. Als u een vergelijkbaar salaris, dan kunt u meestal het dubbele van het bedrag dat u kunt lenen.

Ongelijke winst

Toepassing voor een gezamenlijke lening niet dat je beide moeten uitstekende salarissen. Zelfs als een van u beschikt niet over een salaris, maar geld verdiende met een part-time baan of andere werkzaamheden, dit kan je helpen je om meer geld te krijgen. Zolang je zowel verdienen en kan een bijdrage leveren aan de terugbetaling zal worden in uw belang om gezamenlijk toe te passen.

Zowel de verantwoordelijke

Hoewel beide van jullie zullen de voordelen krijgen van de lening, is het belangrijk om te onthouden dat u ook zijn beide verantwoordelijk voor de aflossing van de lening. Zelfs als u gehuwd bent en opsplitsen, het bedrag dat nog verschuldigd is op de lening zal moeten worden terugbetaald door jullie beiden. Natuurlijk is er meer risico op wanbetaling dan een normale lening, omdat moet een van je dan stoppen met betalingen van de andere niet in staat te houden en zo zul je zowel terecht in verzuim is. Dit betekent dat u het risico dat uw krediet geschiedenis beschadigd, zelfs als je niet verantwoordelijk voor de schuldenproblematiek. Zorg ervoor dat u zeker kunt veroorloven de lening terug te betalen, zelfs als u niet langer levende met de andere kandidaat.

Wie moet krijgen gezamenlijke leningen?

Hoewel de meeste gehuwde paren in aanmerking komen voor een aanvraag voor een gemeenschappelijke lening, ze zijn niet goed voor iedereen. Als een van jullie heeft een slechte krediet geschiedenis of verdient beduidend minder dan de andere, een gezamenlijke lening kan niet de juiste keuze voor jou. Ook, probeer ervoor te zorgen dat alle gezamenlijke lening die u zal nemen jullie beiden voordeel. Gewoon omdat je meer geld krijgt, betekent niet dat geld zal u beiden ten goede komen. Gebruik altijd gezamenlijke leningen iets dat je helpen je fonds, zodat je kunt krijgen het meeste uit uw lening.

No comments:

Post a Comment