Hoe Een Gratis Merchant Account kan helpen uw non-profit organisatie

Niet iedereen heeft een gouden hart, zoals je dat doet - u die hebben gebouwd je leven rond te dringen op andere oorzaken dan jezelf. Je hebt belangeloos besteed je leven de richting van deze wereld een betere plaats - zij het een non-profitorganisatie in het milieu of humanitair gebied.

Of u bent een pleitbezorger voor Greenpeace, in een poging om fondsen te werven voor de huisvesting van groepen in de derde wereld landen of het lokaliseren van de eigenaars voor afgedankte huisdieren, uw cha
Ten voordele van iedereen, een Non-Profit is een organisatie waarvan het hoofddoel is om aan te dringen een probleem, een oorzaak, dat kan een kwestie van publieke of private zorg. Het doel van deze organisatie is niet-commercieel van aard zijn. Er is geen winst te behalen uit deelname aan een vzw - verstrekkingen misschien maar nooit contant geld.

Normaal gesproken, NPO's push naar de oorzaken, zoals het milieu, de sociale / economische vraagstukken, humanitaire, politiek, gezondheid, religie, sport, enz.

Waar is gratis merchant account op de foto?

Een Gratis merchant account kan op verschillende manieren helpen om uw NPO fonds. Vanwege de niet-commerciële aard, geld is moeilijk te verkrijgen voor NPO daarom de noodzaak om de vragen van gulle mensen - vaak filantropen - voor financiering. Naast hen, NPO tik financiering kanalen, zoals evenementen, zowel online als offline.

Onlangs, bloggers uit de hele wereld blogged voor een hele dag - elk met de tijd niches - als een fund raising evenement voor een charitatieve instelling. Maar je hoeft geen evenementen dagelijkse beginnen net aan de Internet-gebruikers van de wereld te tikken.

Door slechts met een vrije merchant account - je kan.


Online donaties

Als uw NPO heeft een website, kunt u gemakkelijk maken oproep tot actie knoppen op de landing page met aanwijzingen voor online donaties. Bij die vrij merchant account beschikt, kan men zich afvragen de bezoekers op uw website voor donaties of met een creditcard of het verifiëren van de rekeningen.




Facturering voor

Uw bezoekers hoeven niet te grote bedragen doneren in slechts een instantie - ze kunnen kiezen om per maand te doneren, of per kwartaal als zij verkiezen, met terugkerende facturering. Bezoekers kunnen gewoon gevolgd worden hun rekeningen onder de terugkerende facturering optie en zij niet langer zorgen te maken als ze hebben gegeven aan hun gekozen NPO. Geld wordt afgetrokken van hun rekeningen te worden bijgeschreven op uw NPO. Bovendien zullen de meeste bezoekers waarderen de flexibiliteit die u te bieden als het gaat om donaties. Een beetje gaat een lange weg.




Geen Tijdsbeperkingen

Als u een fysiek kantoor, Donaties kunnen gemaakt worden tijdens de gewone werkuren echter - als u een website en een gratis merchant account beschikt, kan uw patroons donaties in het comfort van hun eigen huizen en hun gewenst tijdstip. De nacht en ontij kan lief voor je als je de vele donaties gedaan tijdens die momenten te zien.




Breder netwerk

U hoeft geen zorgen te maken over de patroons die buiten de stad - ze hoeft alleen maar je site te bezoeken en ze kunnen donaties van overal in de wereld. Als toegevoegde bonus, kunnen uw gratis merchant account aanvaarden van schenkingen van andere mensen die je anders niet zou bereiken met alleen je fysiek kantoor. Blootstelling van uw zaak kan worden gehoogd met uw website, en donaties kunnen meer met uw gratis merchant account.




Geen beperkingen munteenheid

Als u patroons uit andere landen, kan uw gratis merchant account accepteren hun donaties. Zelfs als de munt is anders dan de jouwe. Er is geen munt beperking om te spreken van.

Bekijk bij Free Merchant Account als je vriend - een patroon van soorten voor uw niet-winstgevende organisatie. Het verstrekken van manieren om donaties kan de benodigde financiële middelen voor uw NPO verhogen. Profiteer van het internet en het gemakkelijker maken voor je klanten en onderdelen te blijven steunen uw veroorzaakt.

No comments:

Post a Comment