Voorspelling Markten

Financieel nieuws wordt gedomineerd door een verhaal van de verschillende markten actief over de hele wereld. Zet op CNBC en binnen seconden u op de hoogte van de huidige status van de voorraden de handel op de New York Stock Exchange. Wacht een iets langer en je zult ontdekken hoe buitenlandse aandelen aan het doen zijn. Behalve deze markten voor activa, de handel zijn er uitwisselingen gekend als Voorspellen Markten die waarschijnlijkheden toewijzen aan de individuele gebeurtenissen. Hier zull
Voorspelling markten, ook bekend als gedachte futures, die gemaakt worden voor het doel van het toekennen van de waarde of de mate waarin zij voorstellen. Activa worden gemaakt waarvan de definitieve contante waarde is gebonden aan een bepaalde gebeurtenis (bijvoorbeeld Is Hillary Clinton wint de democratische nominatie?) of een parameter (bijv. openingsweekend box office verkopen voor "Sex and the City"). De huidige marktprijzen worden geïnterpreteerd als de voorspellingen van de waarschijnlijkheid van het evenement of de verwachte waarde van de parameter. Voorspelling markten zijn dus gestructureerd als gokkantoren, zonder enig risico voor de bookmaker. Op het eerste gezicht, de voorspelling markt lijkt op de NASDAQ futures of een markt met een gemeenschappelijke maatregelen zoals biedprijs, vraag de prijs, de open interest, en de handel in volume. De gegevens die door de prijzen wordt door veel onderzoekers een onbevooroordeelde en redelijk betrouwbare schatter van de ware kans te worden. Een van de meest populaire gebieden voor de contracten in markten voorspellen is politiek. Een academische voorspelling markt gesponsord door de Universiteit van Iowa is de presidentiële race handicapberekening sinds 1988 met uitstekende resultaten. De gemiddelde fout bij het voorspellen van de populaire stemming is slechts 1,4%.

De Gallup poll over een gemiddelde afwijking van 2,0% over dezelfde periode. Voorspellen markten functioneren goed in het genereren van stemmen de resultaten zelfs wanneer er geen verkiezingen te dienen als een handwijzer. Bijvoorbeeld, Australische bookmakers bieden de markten op wijkniveau politieke races (zonder polling) en de daaruit voortvloeiende spreads zijn vrij accuraat. Het verhandelde volume van de voorspelling markten tot nu toe onvoldoende is om ze realistisch hedging-instrumenten voor beleggers. Er is echter toenemende belangstelling voor een aantal innovatieve contracten voorspelling markt. Een van de grootste voorspelling markten is Intrade www.intrade.com dat is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Er is een breed scala van economische en politieke stellingen, die verhandelbaar zijn op haar website. Intrade heeft een contract waarmee investeerders om geld te investeren op de waarschijnlijkheid dat de VS valt in een recessie in 2008.

Verhandeld sinds augustus 2007 aan de gang zijnde prijs lijkt te denken nieuwe economische gegevens met een redelijke snelheid en efficiency. De onderstaande grafiek blijkt dat de markt consensus voor een Amerikaanse recessie heeft varieerde van een waarschijnlijkheid van ongeveer 75% tot 25%. Met name de contractprijs zinken begon eind april - net voor voorlopige BBP-groei voor het eerste kwartaal werd uitgebracht op 30 april. De statistische introductie bleek dat de Amerikaanse economie nog steeds groeit in het eerste kwartaal - in tegenstelling tot de consensus het marktsentiment. De recessie 'prijs' blijven dalen als positieve inkomsten en werd voorlopende economische indicatoren publiek. Langs de politieke front, zowel Intrade en de Iowa Electronic markt maakte de kansen voor Obama favoriet om de Democratische nominatie te vangen net na de Super Tuesday. Achteraf, op de markt genaamd de uiteindelijke winnaar voor de politieke Pundit klasse. Het is de moeite waard landmeetkundige sommige van de huidige prijzen voor inzicht in de nabije toekomst.

Als dit probleem perse gaan van Intrade futures kent een 40% kans om een John McCain voorzitterschap terwijl Barack Obama heeft gekregen een 93% kans om het veiligstellen van de Democratische partij nominatie. Veel bedrijven zijn de toepassing van de theorie naar de markt te voorspellen zakelijke evenementen zoals nieuwe productaanbod. Onderzoek heeft uitgewezen dat het spelen van geld is net zo effectief is als echt geld in het bereiken van accurate resultaten. Google is een voorbeeld van. Zij maakt gebruik van predictie markten met medezeggenschap van de werknemers aan het product te lanceren data voorspellen en te gebruik van het product te schatten. Zelfs als men niet geneigd is om te gokken, het is altijd handig om de collectieve wijsheid van een breed basis van de deelnemers te observeren. Inzichtelijk marktprijzen kan worden gevonden op het internet en het is waarschijnlijk dat zowel de private en publieke markten voorspelling zal verder worden uitgebreid.

No comments:

Post a Comment