Houd liquide middelen, maar is verborgen

Cash over houden is goed voor onbekende noodgevallen. Een goede, wanneer de omstandigheden of onvoorziene noodsituaties kunnen geldmiddelen te vorderen. Er zijn momenten waarop een creditcard, zal niet te wijten, zoals bij de behandeling van personen die u kan nodig zijn om in dienst nemen of iets uit te kopen. Of er zijn situaties denkbaar waarin standaard geldopname plaatsen, banken en ATM's, beschikbaar kunnen worden gesteld, zoals een stroomstoring, of zelfs een lange vakantie.

In essenti
Een beproefde manier van het verbergen van contant geld is het hele huis. Het bijhouden van een kluis is een goed idee, en het is een zeer goed idee om het verborgen is. Men kan stash cash bijna overal, blijf uit de hand liggende locaties, zoals oude school de eerder genoemde matras, een cookie jar of koffie blikjes, etc. Als je zou gewoon eens wat, kunnen ze veel goede plaatsen te houden geld verborgen, maar gemakkelijk toegankelijk. Overweeg een voorraadje in de vriezer of taping een envelop van liquide middelen op de onderkant van de laden kunnen plaatsen te overwegen.

Dan is er het verborgen geld alleen het vel zal het weten. Dat is een geheime stash buiten het huis. Begraven nog werkt, werkte voor piraten en ook vandaag nog werkt. Er zijn zelfs blikken die speciaal voor dat doel, begraven kostbaarheden. Deze containers houden de inhoud droog en stand-up om de ontberingen van de lange termijn begrafenis. Het grootste punt hier is om te onthouden waar men begraaft de stash. Voorbij die ervoor zorgen dat de locatie wordt geïsoleerd en het is onwaarschijnlijk te worden verstoord, maar toch gemakkelijk bereikbaar als dat nodig is.

Door het hebben van geld verstopt in het huis of ergens buiten, kunt u zich veilig voelen dat uw dringende behoeften wordt voldaan in contanten.

No comments:

Post a Comment