Hypotheken, werkelijke kosten Revealed - Verzekeringen

Bij aankoop van een huis zijn er een aantal soorten verzekeringen moet u wellicht eruit te halen.

Hypotheek Payment Protection Insurance (MPPI) is een van hen. Het doel ervan is om ervoor te zorgen dat de hypotheek aflossingen zal worden voldaan in de gebeurtenissen van werkloosheid, ziekte of ongevallen.

Hoewel dit de koper kan gemoedsrust veroorloven, of tot het afsluiten van dit soort verzekering is een persoonlijke beslissing.

Bijvoorbeeld, als u goede bescherming van ongeval of zie
Als u toegang hebt tot besparingen, bijvoorbeeld tot drie maal uw maandsalaris, kunt u deze gebruiken in plaats totdat u een andere baan.

Een ander type van verzekering kredietverstrekkers vaak wordt aanbevolen leven te dekken, die betaalt de hypotheek in het geval van overlijden van een kredietnemer. Tot voor kort, de meeste kredietverstrekkers gemaakt levensverzekeringen verplicht. Tegenwoordig doen velen dat niet.

Maar de meeste families, vooral met jonge kinderen, is het toch zinvol te overwegen dit type van de dekking, omdat zij de lening zal worden betaald uit als een van de belangrijkste kostwinner overlijdt betekent.

Een type van de dekking dat kredietverstrekkers zullen aandringen op verzekering van gebouwen wordt in geval van rampen zoals brand, overstromingen en ga zo maar door.

Van de verzekeraar het standpunt van deze in wezen is de bescherming van hun investeringen, zoals totdat de lening volledig wordt betaald uit de woning is technisch gezien nog steeds van hen.

Maar het zorgt ook dat indien er iets gebeurt met uw woning, kan worden gerepareerd of herbouwd en u kunt blijven wonen.

Hoe dan ook, het nummer een regel met betrekking tot hypotheken is niet automatisch kredietverstrekkers nemen de eigen verzekering.

'Tied in' verzekering - of MPPI, huishouden of zelfs het leven te dekken - vaak duurder is als u deze door middel van een geldgever en kunnen over het algemeen goedkoper te vinden van een onafhankelijke leverancier.

No comments:

Post a Comment