Hoe maak je een offshore bankrekening openen

Vele banken verplichten een fysieke interview, maar niet allemaal doen voor een bankrekening formatie. Het is nog grotendeels mogelijk om uw offshore-account te openen via e-mail.

Uw bank is altijd bereid om de volgende documenten opgenomen in uw account-formatie pakket vinden:

Bank Account Doel.

Het opstellen van een brief over het doel van uw offshore-vennootschap en het gebruik dat van haar offshore bankrekening zal worden gelegd, waaronder die bestemd zijn jaarlijkse omzet en inform
U moet deze informatie, ook wanneer uw bank niet om heeft gevraagd, vooraf een verklaring zou kunnen helpen voorkomen vermoeiende toetsing later.

Bestaan bedrijf.

Geef bewijzen voor juridische uw offshore bedrijf bestaan. Dit kan de vorm aannemen van een Certificaat van inbouw, of indien de onderneming is meer dan een jaar geleden overgenomen van een Certificate of Good Standing.

De moeite om deze documenten zijn ofwel apostille of gelegaliseerd door de consulaire authenticatie, tenzij je natuurlijk zijn het openen van een bankrekening in het land verblijven waar uw offshore bedrijf is geregistreerd.

Bedrijf Handvest.

Voeg een kopie van een memorandum uw offshore bedrijf en de artikelen van de statuten, de statuten of een andere vorm van charter uw bedrijf.

Bestuur 'Mandaat.

Neem een resolutie van boord van het offshore-bedrijf van bestuur aan de offshore bankrekening te openen. Sommige buitenlandse banken bieden hun eigen resoluties voor de bestuurders om te ondertekenen.

Bestuur.

Geef een bewijs vormen van de huidige bestuursfuncties. Niet-anonieme bedrijven (bestuurders die hun plaats op de openbare bestand) kan een officieel gewaarmerkt afschrift van het relevante register voor dit doel. Anoniem bedrijven (die slechts een prive-, interne register van de bestuurders te behouden) moeten kunnen soms andere bewijsmiddelen.

Indien uw offshore banken niet instemmen met de intern register alleen, kunt u het aanbod oprichters 'resolutie die aanvankelijk benoemd tot de eerste directeur (s) van de vennootschap, indien zij nog steeds handelen. Als bestuurders zijn sindsdien veranderd, moet u ook verdere bewijsstukken van eventuele veranderingen (brieven van aftreden, resoluties aan nieuwe bestuurders, enz.) aan te wijzen

Aandeelhouders.

Veel banken verplichten informatie over de aandeelhouders van elke onderneming die een bancaire relatie met hen. Meestal kan dit in de vorm van een kopie van het register van de vennootschap van de aandeelhouders.

Sommige buitenlandse banken bieden hun eigen formaat verklaring ten aanzien van de eigendom, als zij dit doen, u moet invullen en ondertekenen dat ook. In een toenemend aantal rechtsgebieden, banken zijn wettelijke verantwoordelijkheid om deze informatie te hebben.

Bevestiging van de identiteit.

Vrijwel alle offshore banken willen een of andere vorm van het bewijs van de rekening ondertekenaars de identiteit te ontvangen. Dit is kan een kopie van een paspoort of een rijbewijs.

Afhankelijk van de bank, kunnen fotokopieën worden notarieel. Bovendien zijn er offshore banken die verzoek bewijzen van identiteit niet alleen voor de werkelijk account ondertekenaars, maar voor alle directeuren en eigenaren van de onderneming alsmede (indien verschillend).

Bank referenties.

Veel offshore banken, maar niet alle verzoeken om brieven van verwijzing van een andere bank wordt verstrekt door account ondertekenaars.

Sommige offshore banken gaan zelfs nog verder: ze eisen dat een bank de referentiehoeveelheid van elke gegeven worden door alle bestuurders en aandeelhouders van de vennootschap. Er zijn zelfs een paar die de emitterende bank zal contact met referenties te verifiëren.

Referenties zijn soms nodig in plaats van, en soms ter aanvulling op de bevestiging van identiteit. Er zijn rechtsgebieden waar banken staan onder wettelijke verplichtingen om verwijzingen te zoeken, en er zijn banken die aanvraag verwijzingen ondanks een wettelijke verplichting om dat te doen.

Soms is er een inleiding door een partij waarvan bekend is dat de offshore-bank (zoals een bestaande klant) wordt aanvaard in plaats van een verwijzing. Een behoorlijk aantal van offshore banken nog steeds vrolijk open bedrijfscultuur rekeningen zonder referenties op alle.

Regels zijn zeer uiteenlopend offshore banken en jurisdicties, dus een keuze maken die aanvaardbaar is voor jou.

No comments:

Post a Comment