Surviving één Worst Case Scenario

Financiële experts raden u dringend aan een evaluatie van de uit te voeren hoe lang u op uw spaarrekening te overleven in een worst case scenario. Hoe lang bent u in staat om uw huidige toestand te handhaven als je opeens werkloos of verliest uw belangrijkste bron van inkomsten? U moet onmiddellijk werken aan de nummers die u weet waar u aan toe bent.

Wat is het eerste ding dat u moet doen als u vindt jezelf in deze krappe situatie? Je hebt te concentreren op uw huishoudelijke uitgaven en wel
Hier ziet u een lijst van de activa die je moeten beoordelen om uw huidige financiële toestand vast te stellen:

1. Werkgelegenheid verzekeringen - Dit vangnet sets in binnen de 4 weken vanaf het moment dat u gescheiden van uw werk. Deze financiële hulp zal duren 12 maanden. De bovengrens van de werkgelegenheid verzekering is ongeveer $ 1.500 per maand na aftrek van kortingen en belastingen.

2. Cash Sparen - Dit is het moment waar u gaat een beroep te doen op uw spaarrekening. Als u had de vooruitziende blik en een goed gevoel van het management van uw financiën, dan kunt u zeker rekenen op deze actiefpost.

3. TFSA - Je kan terugtrekken uw TFSA belasting vrij en te gebruiken als je noodfonds terwijl u nog op zoek naar een baan.

4. Unregistered Investments - Als u leveraged aantal niet-geregistreerde beleggingsrekeningen dat de opbrengst dividenden, dan kun je ze te liquideren indien de behoefte aan liquide middelen ontstaat.

5. Line of Credit - Als u al een aanzienlijke home equity, dan kunt u een aanvraag voor een kredietlijn dat concurrerende prijzen biedt. Echter, je moet niet vergeten dat de rente zal toenemen als verhoogt u uw kredietrisico.

6. Pensioen fondsen - Uw pensioenfondsen moet uw laatste optie als het gaat om productie van de broodnodige cash te worden. Dit komt omdat een dergelijke optie is een belastbare handeling. Dit betekent ook voortdurend verlies van uw bijdrage kamer.

Deze asset items kunnen u voorzien de veel noodzakelijke hulp totdat u kunnen een nieuwe baan vinden. Het is belangrijk dat u bepalen welke actiefpost u gaat de eerste aanraking. De vuistregel is om te gaan voor de items die niet belastbaar zijn of hebben de laagste kostprijs. Natuurlijk, zult u eerst opluchting zijn uw dienstverband verzekering. Echter u wellicht ook beginnen tikken uw cash besparingen en TFSA. Dit drie asset Items zijn daadwerkelijk uw eerste set van vangnetten.

Als deze eerste drie activa zijn ongeveer naar beneden slaan, moet u wellicht te gaan naar uw volgende actiefpost - uw TFSA. Er is op dit punt dat u moet ten minste enkele carrièremogelijkheden. Zo niet, dan moet je misschien beginnen met het zoeken naar je ingeschreven beleggingsportefeuille en de kredietlijn. Je kunt gaan voor een kredietlijn plaats van de liquidatie van uw investering als de rentevoeten laag zijn. Het belangrijkste nadeel van een kredietlijn, is dat het toevoegt aan uw maandelijkse verplichtingen. Je zal moeten werken op de nummers om te bepalen of u extra cash inbreng van of het zich niet veroorloven.

No comments:

Post a Comment