De Know Series - Geschiedenis van het Bankwezen

De huidige banksector is aanzienlijk gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke bank. Het heeft verplaatst van de verschillende stadia sinds haar ontstaan in de vroegere beschaving. De meeste eerstejaarsstudenten banken waren religieuze tempels opgericht in het derde eeuw voor Christus bestond de meeste deposito's van verschillende soorten granen en latere tijden vee, edele metalen en agrarische werktuigen werden ook afgezet. De tempels werden beschouwd als de veiligste plek van hun dierbare
De oude Griekse en Romeinse samenleving had ook het bewijs van geavanceerde bancaire activiteiten waar de tempels en zowel de particuliere en maatschappelijke organisaties uitgevoerd financiële transacties, inclusief vraagstukken van leningen, deposito en de uitwisseling van valuta als munt validatie. Geldschieters die in het boek van transacties. Hoewel het had meer regulering van de financiële instellingen en praktijken, de herfst van het Romeinse Rijk en de vijandigheid van de christelijke kerk die bankiers minder noodzakelijk.

Omdat van de Christelijke verbod op het opladen rente, andere religies, zoals de Joden en de Ridders van de Tempeliers, de gelegenheid gehad om in het bankwezen. Het concept van dubbel boekhouden en de boekhouding werden ingevoerd door de Lombarden, een Italiaanse familie, die geleidelijk de plaats van de joden. De Medici familie van bankiers werd later overweldigd door de Duitse dynastie die de Fuggers beheerde de financiën van het pausdom en grote prinsessen.

De 16e eeuw zag de ontwikkeling van het systeem waar de handelaar verhouding kan worden benaderd vanuit verschillende plaatsen zonder de fysieke overdracht van de geldhoeveelheid en de ontwikkeling van de controles. Het langzaam opgedaan aanvaarding en populariteit in de 17de eeuw. Langzaam de woekeraar systeem dat is ontwikkeld in de particuliere banken die we vandaag zien.

No comments:

Post a Comment