Bij jou geven, Opslaan

Ook al lijkt het misschien counter intuïtieve, het geven is te slaan. Als je iets weg te geven aan een organisatie die punten kan verdelen aan iemand anders in nood, bespaart u geld op twee verschillende manieren.

De eerste manier bespaart u geld in uw belastingen. Dit is geen geheim, iedereen weet ongeveer fiscale voordelen maar ze vergeten de betekenis van de besparingen te berekenen. Als u zich in een belastingtarief van ongeveer 25% kun je 25 dollar besparen voor elke $ 100 je ook weggeef
De tweede manier zal u geld besparen is door de verrommeling-uw leven. Hoe werkt deze u geld besparen? Denk er eens over. Heb je ooit iets gevonden dat u vergeten eigendom terwijl het schoonmaken van een lade of een kast? Hebt u ooit betaald volledige prijs of meer dan volledige prijs voor iets omdat u wachtte tot de laatste minuut plaats van winkelen rond voordat hand? Mensen die ongeorganiseerd en rommelig levende levens zijn het soort mensen die zich uiteindelijk meer geld uit aan dingen zij dachten dat ze niet hebben of uiteindelijk het laatste moment dingen te kopen op impuls, omdat ze niet georganiseerd genoeg om vooruit te plannen. Als je leeft op een georganiseerde en minder rommel-leven, u zult de vruchten.

Het maakt niet uit wat je geeft, of wie je wel geven, zult u geld besparen wanneer u weg te geven de dingen die je niet nodig hebt. Er is niets mis met te profiteren van de belastingvoordelen die de Amerikaanse regering beschikbaar heeft gesteld voor ons. Melk is voor iedereen de moeite waard. Neem vervolgens de tijd om uw leven georganiseerd te krijgen en de-onoverzichtelijk. U zult er geen spijt van. Soms om te besparen, je moet gaan geven.

No comments:

Post a Comment