Fixed Rate Credit Cards Explained

Er zijn zoveel soorten creditcards rond dat het kan moeilijk zijn uit te werken die het beste is. Echter, een soort kaart die is vrij populair is het vaste tarief creditcard. Vaste rente creditcards geven u de gemoedsrust dat uw april zal dezelfde zijn voor een bepaalde tijd, met alle voordelen van een normale kaart. Als u meer wilt weten over vaste rente creditcards weet, dan is dit artikel kan je helpen.

Wat betekent 'vaste' bedoel?

Een vast tarief credit card is een kaart die een JKP da
Waarom krijgt een vaste rente-kaart?

Als je een vast inkomen en kan zich niet veroorloven uw terugbetalingen te stijgen, dan krijgt een vast tarief kaart zou een goede keuze. Zelfs voordat u uitgeeft met eender welke credit je kunt werken wat de kosten worden de komende maanden en jaren. Dit zal u aan de begroting van meer effectief te helpen en weten precies wat je moet betalen elke maand. Als u wilt dat de vrede van mening dat uw aflossingen niet zal veranderen, dan een vaste rente-kaart is een goed idee.

Wat zijn de kosten?

Hoewel vast tarief kaarten zijn geenszins duur, ze hebben over het algemeen hogere rentetarieven dan kaarten met variabele rente. De kredietverstrekker is het nemen van een risico door het aanbieden van een vast tarief kaart, omdat de basisrentevoet zou kunnen stijgen en ze kunnen de dupe worden. Dit is de reden waarom de rentetarieven worden aangeboden met vaste interestvoet kaarten zijn gemiddeld 2-3% meer dan de gewone kaartjes.

vastgesteld dat geen alles

Hoewel uw apr blijft vast voor de komende jaren, is het belangrijk om te onthouden van de andere heffingen die betrokken zijn bij creditcard facturering. De kredietgever misschien niet in staat zijn om het JKP te veranderen, maar ze kan altijd veranderen de late betaling vergoedingen of het evenwicht verrekeningen. Als de rentevoeten stijgen u misschien merken dat je de kosten ook stijgen, waardoor je met een kaart die niet voordelig is.

Variabele rente kaarten

Het alternatief voor vastrentende creditcards worden met variabele rente kaarten. Deze kaarten hebben een JKP kan veranderen, meestal in overeenstemming met de basisrente van koerswijzigingen. Hoewel een creditcardmaatschappij is veel minder kans om uw interesse te verminderen indien de tarieven dalen, ze hebben om concurrerend te blijven en dus dit kan gebeuren. Echter, hoe waarschijnlijker het is dat uw tarieven zal toenemen jaar op jaar.

Is een vaste kaart is het antwoord?

Hoewel fixed kaarten hebben de voordelen van het houden van uw terugbetalingen in hetzelfde tempo door de jaren heen, ze hebben wel een hogere rente en tenzij je echt wilt het rentepercentage vastgesteld om budgettaire redenen houden, zou je beter aan de stok met een lagere april kaart en schakelen kaarten als de koers stijgt te veel.

No comments:

Post a Comment