De hoge kosten van een slechte rating

Is uw credit rating goed of slecht? Als u onlangs is afgewezen voor een credit card, klantenkaart of lening, zou het kunnen want je hebt afbetaald al zo perfect dat je geen krediet geschiedenis hebben. Maar het is meer waarschijnlijk omdat je rating slecht is. En Dit betekent dat het moeilijk zou kunnen zijn aan krediet kunnen komen tegen een prijs die je aantrekkelijk vindt.

Wat maakt een slechte rating?

De aanvragen voor krediet worden gescoord met behulp van criteria op het aanvraagform
- Ze betalingsproblemen hebben gehad over de betalingen in het verleden;

- Ze zijn gemaakt van faillissement;

- Ze hebben betaald rekeningen te laat (achterstallige);

- Ze hebben County arresten van het Hof (CCJs) tegen hen

Faillissementen en CCJs verblijf op een credit-bestand voor zes jaar, en het moeilijkste is om krediet te krijgen als deze zijn het probleem.

Banken, creditcardmaatschappijen op te slaan en creditcardmaatschappijen ook kijken naar mensen credit verslag. Dit bestand wordt beheerd door een kredietinstelling verwijzing bureau waarin mensen aanvragen en goedkeuringen voor krediet, leningen, betalingen registreren en kiezerslijsten binnenkomst. Equifax en Experian twee van de grootste en best bekende kredietreferenties agentschappen en worden gebruikt door de meeste van de uitleners. Na verloop van tijd kan een credit verslag behoorlijk groot worden, met vermelding van gemaakt elke betaling of het missen voor elke creditcard en lening.

Hoe zal een slechte rating voor u?

Een slechte rating kan betekenen dat een persoon die is afgewezen voor krediet. Op zijn minst, het maakt het moeilijk om een lening te krijgen, creditcard, klantenkaart of hypotheek. Zelfs als mensen erin slagen om deze producten te krijgen, ze zelden profiteren van dezelfde lage tarieven en stimulans biedt als andere credit card aanvragers. In plaats daarvan kunnen zij een hogere rente te betalen, hetzij permanent, of totdat zij tonen een goede staat van de betalingen op de credit card of lening.

Om een voorbeeld, kan een persoon met een uitstekende rating geld lenen tegen een rentevoet van 6% (naar gelang van het geleende bedrag en het aanbod). Een persoon met een slechte rating zou kunnen hebben een rente van meer dan 25%.

Lening opties voor mensen met slecht krediet Ratings

Mensen met een slechte kredietwaardigheid hebben de mogelijkheid van het hebben van een beveiligde lening. Dit betekent dat als ze standaard hun huis kunnen in beslag worden genomen om ervoor te zorgen dat de kredietgever wordt betaald. Voor kredietkaarten zij konden beschikken over een kaart met een hoge rente. Er bestaat ook de mogelijkheid van een prepaid credit card. Dit is vergelijkbaar met een prepaid gsm-kaart. De kaarthouder toppen van de kaart met geld en kan dat bedrag te besteden in plaatsen waar een creditcard nodig is.

Hoe te om uw credit rating verbeteren

Verbetering van uw credit rating kan simpel. Zorg dat je vermeld op de kiezerslijst en betaal je rekeningen op tijd. Ten slotte, krijgen een kopie van uw credit-bestand van Experian of Equifax om te controleren of de gegevens correct zijn. Op die manier zult u de prijs niet te betalen voor iemand anders slecht krediet geschiedenis.

No comments:

Post a Comment