Voorgestelde Credit Card en bankvoorschriften

Het lijkt erop dat de regering zal zitten getting serieus creditcard regelgeving. De Federal Reserve Board voorgestelde regels om oneerlijke praktijken met betrekking tot credit cards en rekening-courantkredieten diensten die zouden onder andere bepalingen, consumenten te beschermen tegen onverwachte stijging van de rentevoet op reeds bestaande creditcardsaldi verbieden.

AA Verordening (oneerlijke handelingen of praktijken)

Het voorstel wijzigt Verordening AA tot oneerlijke of misleidende
Credit Cards

- Meer tijd om betalingen te verrichten

Het voorstel zou stoppen met de behandeling van banken uit een betaling zo laat, tenzij de consument is verstrekt met een redelijke hoeveelheid tijd die betaling te doen. Er zou een nieuwe veilige netto voor banken die periodieke overzichten ten minste 21 dagen te sturen vóór de vervaldatum worden.

- Toewijzing van betalingen

Wanneer u een creditcard met verschillende saldi hebt (bijvoorbeeld aankopen, en kasvoorschotten), meestal de jaarlijkse percentage (APR) is hoger op de kasvoorschot. Wanneer u een betaling op een scenario zoals dit zal de bank uw betaling van toepassing op de laagste van de twee. Met de nieuwe verordening van de betaling wordt evenredig verdeeld tussen de twee balansen. Bovendien zijn consumenten in staat het volledige voordeel van scherp geprijsde promotie prijzen ontvangen (bijvoorbeeld per saldo overschrijvingen) tijdens de actieperiode betalingen van meer dan het minimum zou moeten eerst worden toegepast op de saldi op de rente niet is verdisconteerd .

- Twee-Cycle factureren

Het voorstel zou stoppen met de financiering van banken uit te leggen heffingen op basis van saldi op dagen in het facturatieproces voorafgaande aan de meest recente factureringscyclus. Creditkaartaanbieders zal niet worden toegestaan naar de vorige facturatieproces gebruiken om berekenen van de rente op uw huidige factuur. Huidige dubbele facturering-cyclus maakt gebruik van de gemiddelde saldo van de voorgaande twee maanden de tijd om de berekening van de rente, zelfs als u een deel van de vorige betaalde saldo.

- Verhogingen op bestaande saldi

Creditcard bedrijven zullen niet in staat om u te verhogen april op bestaande saldi, tenzij je had een promotie-aanbod en / of te laat was op een betaling

- Minder bait and switch aanbiedingen creditcard

Het voorstel zou moeten banken die firma biedt van het krediet reclame of meerdere APRS kredietlimieten om precies te onthullen wat de kwalificaties zouden zijn voor deze termen.

- Financiering van de Veiligheidsraad Deposito's en kosten

Het voorstel zou een oplossing zorgen over subprime creditcards door het verbieden van financiering van de beveiliging van banken deposito's en kosten voor de beschikbaarheid van krediet (zoals het openen van een rekening honoraria of lidmaatschapsgelden) indien kosten beoordeeld tijdens de eerste twaalf maanden zou 50 procent hoger zijn dan van de oorspronkelijke kredietlimiet. Het voorstel zou ook moeten worden gefinancierd waarborgsommen en vergoedingen van meer dan 25 procent van de oorspronkelijke kredietlimiet te worden gespreid over de eerste jaar.

- Creditcard Ruimte

Het voorstel zou verbieden banken uit tot instelling van een vergoeding wanneer de kredietlimiet is overschreden, enkel en alleen omdat een greep werd gelegd op de beschikbare krediet. Dit kan plaatsvinden wanneer de uiteindelijke bedrag in euro's van een transactie niet bekend was van tevoren (bijvoorbeeld, wanneer een consument de controle in een hotel, een hold geplaatst voor de verwachte kosten van het verblijf).

Kaskrediet Services

- Houdt Debet

Dit voorstel zou stoppen met banken om een vergoeding wanneer een rekening-courantkrediet plaats het gevolg te zijn een greep gelegd op de beschikbare middelen op een rekening.

- Recht opt-out kiezen

Het voorstel zou stoppen banken van het opleggen van een vergoeding voor het betalen van rekening-courantkredieten, tenzij de bank gaf de consument de gelegenheid te kiezen uit de betaling van de rekening-courant en de consument heeft dit niet gedaan. Dit zou gelden voor alle soorten transacties. Dit zou tevens worden toegepast op de rekening-courantkredieten ten gevolge van ATM en de plaats van verkoop transacties.

No comments:

Post a Comment