Bescherming van de Pensioen via direct ingaande lijfrentes

Voor degenen over met pensioen te gaan, het idee van een beroep op een pensioenfonds nauw verbonden met de aandelenmarkt kan een angstaanjagend vooruitzicht zijn. Nu meer dan ooit, kan de beurs de volatiliteit van het verschil tussen comfortabele iemands pensioen en een uitgeput appeltje voor de dorst die een uitgesteld pensioen. Vanwege dit, het is niet een goed moment om te vertrouwen met de veiligheid van een 401 (k) of IRA zonder te draaien op zijn minst een aantal van deze fondsen in direct< ingaande lijfrentes.

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen direct ingaande lijfrentes:

1. Stabiliteit - Zij zorgen voor een stabiele inkomsten tijdens het pensioen en vertrouw niet op de beurs en de wilde schommelingen.

2. Control - Uw geld is niet van uw rekening en in wezen gegokt op de markten, maar wordt gehandhaafd op een rekening voor uw gebruik. Deze mate van controle is het dichtst bij een pensioenregeling die u ooit zult krijgen.

3. Consistentie - U kunt rekenen op een betaling elke maand en er is een gegarandeerde rentetarief op dat initiële investeringen.

4. Simplicity - U bent geen controle van de rekeningen, bewegende fondsen en chatten met portfolio managers, je bent gewoon met uw cheque naar de bank elke maand.

Dus, hoe werkt dit? Een onmiddellijke lijfrente is aangekocht via een verzekeringsmaatschappij en is vergelijkbaar met andere verzekeringen met betrekking tot de wijze waarop zijn betaald. Het vereist de houder betaalt een "premie" of een forfaitaire som en staan zij garant voor een jaarlijkse betaling op basis van dat bedrag. Het is zeer gelijkaardig aan een pensioenregeling. Als u echter sterven met een saldo op uw lijfrente zal de verzekering gezelschap houden de rest van dat bedrag. Maar, je weet nooit hoe lang je leeft en de verzekeraar zou kunnen blijven betalen u elke maand, voor een veel langere periode dan ze ooit dachten.

Volgens de National Center for Health Statistics, iemand die pensioen bij 65 zal moeten genoeg geld om op live gedurende 20-30 jaren hebben. En, volgens de Employee Benefit Research Institute (EBRI), minder dan 50% van de bevolking heeft plannen voor het pensioen, dat volledig zal ondersteunen.

Planning is de sleutel. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen de verzekeringsmaatschappij u kiest voor uw directe lijfrente is zeer gewaardeerd en goed beschouwd. Zoals met alle financiële dienstverleners, er zijn geen fatsoenlijke verkopers en oplichters op zoek naar een quick buck. Maar, doe je huiswerk, veel vragen stellen en rond te shoppen zal van onschatbare waarde als je kijkt naar uw pensioen te verzekeren door direct ingaande lijfrentes.

No comments:

Post a Comment