Fire Department Financiering - Hoe een financiële crisis weer

Er is geen magische zilveren kogel ontberingen te voorkomen tijdens een financiële crisis. Maar er zijn een paar stappen de brandweer kan nemen om ervoor te zorgen dat u een betere kans om te overleven woelige financiële tijden. Dit artikel helpt brandweer het ontwikkelen van een overlevingsplan.

Ten eerste, het recht hebben over het opslaan van mentaliteit

Ik spreek dagelijks brandweer die denken dat zij elke cent van hun inkomsten te besteden omdat ze "niet voor de winst". Het is voll
Het is belangrijk om deze investering als een investering in uw levensduur te behandelen. Je zal een aanzienlijke verbetering van uw kansen om te overleven een economisch moeilijke tijd door het hebben van een financiële buffer.

Opmerking: Deze besparing is regenachtige dag te scheiden van de besparingen die u kan hebben voor een grote aankoop zoals een nieuwe brandweerwagen of het station. Het doel van deze besparing is uitsluitend financieel jezelf te beschermen tijdens een financiële crisis.

Ten tweede hebben de juiste hoeveelheid besparingen

Hoeveel spaargeld is genoeg? Deze vraag is gesteld elke dag met de brandweer in het hele land. En iedereen wil het magische getal.

Het feit is dat het juiste bedrag van de besparing is een functie van uw jaarlijkse begroting. Uw spaargeld moet gelijk zijn aan 6 tot 12 maanden van de normale kosten.

Als uw afdeling krijgt haar inkomsten uit betrouwbare bronnen van inkomsten, zoals belastingen, lokale contracten, enz., uw afdeling kan waarschijnlijk OK met dichter tot 6 maanden van de kosten.

Als uw afdeling hangt sterk na minder betrouwbare bronnen van inkomsten, zoals fondsenwervers, donaties, subsidies, bingo, enz., uw afdeling moet een investeringsplan te houden dichter bij de 12 maanden van de kosten in uw regenachtige dag fonds te ontwikkelen.

De derde plaats vast te draaien op de uitgaven

Je moet altijd de begroting proces te identificeren essentiële uitgaven en van niet-essentiële kosten. Dan, tijdens de financieel moeilijke tijden, je hebt een duidelijke identificatie van wat kosten kunnen worden verlaagd zonder de emotie van het proberen om daar achter te komen tijdens deze moeilijke tijd.

Ten slotte, onderzoekt al uw schuld

Het is extreem moeilijk om failliet te gaan als je geen geld verschuldigd. Maar de meeste brandweerkorpsen kunnen niet vaak in deze positie. De volgende beste is om uw huidige leningen te onderzoeken tijdens een financiële crisis. Als u spaargeld voor een volgende aankoop en een grote uitstaande lening, kan het zinvol zijn om dit geld te gebruiken om uw schulden en betalingen te verminderen. Het kan zelfs u geld besparen als de betaalde rente over een lening is meestal hoger dan de rente verdien je op een spaarrekening.

In samenvatting

Harde tijden overleefd wanneer je van plan en voor te bereiden voor ze. Je zult nooit weten wanneer een harde tijd zal raken, zul je toch gewoon een dag vind je in het. En de brandweer die bereid zijn de harde tijden te overleven met minder stress en een hogere overlevingskans.

No comments:

Post a Comment