Pensioen en de gezondheidszorg

U hebt voor een goed begrip van uw eigen gezondheid. De grootste factor in het bepalen van de verzekeringskosten is uw gezondheid.

Dit is een advies van insiders de beste gezondheid ranking mogelijk op een zo laag mogelijke tarieven te krijgen:

1. Vertel de waarheid

Verbergen een aantal feiten over uw gezondheid zal u niet helpen. Ten eerste zal de verzekering bedrijf uiteindelijk erachter te komen omdat ze hebben uw administratie. Zij zullen het vermoeden dat het probleem ernstig is, o
Geef de verzekeringsmaatschappij van uw volledige gezondheid geschiedenis. Maar doe het onder je eigen voorwaarden. Bijvoorbeeld niet alleen zeggen dat je hoge bloeddruk hebt. Informeer ze dat je de diagnose is gesteld met hoge bloeddruk en een paar jaar geleden hebben gehouden controle over.

Geef ze volledige informatie en de onzekerheid te verminderen, zou je dan uiteindelijk een goede overeenkomst te krijgen.

Wees voorzichtig over hoe je dingen zegt, een aarzelende antwoord zou lijken dat u iets te verbergen. Wees zo duidelijk mogelijk met uw antwoorden.

Vraag wat de ranking is gebaseerd op. Er zou over het algemeen criteria bij het bepalen van de gezondheid en het ranking varieert van het ene bedrijf naar het andere. Bepaal uw positie in een bepaald bedrijf en waarom. Dit helpt u een beter beeld krijgen en hopelijk en verlaag uw premie. Doek voor de beste tarieven mogelijk, maar weet dat het tarief is slechts een tegenprestatie.

2. Uw arts kan helpen.

Informeer uw arts. Verzekeringsmaatschappijen zouden willen praten met uw arts en op uw administratie kijken. Als dat niet dat ze zouden op zijn minst kijken naar uw administratie op de Medical Insurance Bureau.

Uw beste zet is om uw arts mee te delen dat je solliciteert voor de verzekering. Een forewarning helpt ervoor te zorgen dat de verzekeringsmaatschappij opvalt en geeft u in ruil een gunstige beoordeling.

Zorg ervoor dat het bedrijf een compleet overzicht krijgt, vooral als je verplaatst van de ene dokter naar de andere. De verzekeringsmaatschappij wil dat al uw medische gegevens Om een volledig beeld van uw gezondheidstoestand.

Informeer discreet. Te veel onderzoek kon trekken een rode vlag op je. Probeer aan een agent naar het winkelcentrum voor je te doen krijgt. Kies uw verzekeringsmakelaar zorgvuldig. Net als andere professionals zijn ze niet gelijk geschapen.

No comments:

Post a Comment