Hypotheek veel betaalde bedragen Mocht u ze?

Onlangs ontving ik een brief van een van onze buy-to-Laat (BTL) hypotheekverstrekkers. Geen namen hier, maar hun moedermaatschappij werd onlangs genationaliseerd. Daarin waren ze moedigen ons aan de mogelijkheid van vermindering van hypotheekrenteaftrek tot te hoge betalingen te maken op onze hypotheek rekening met de omvang van onze hypotheek schuld te verminderen gebruiken. Het was een leuke glossy folder de deugden van doen.

Houdt u in geen enkele twijfel hun belangstelling bij het stimule
Ik vind de communicatie van de geldschieter zowel zeer self serving en ook verontrustend in haar gebrek aan eerlijkheid en objectiviteit. Voor veel kredietnemers, kunnen voor deze te veel betaalde bedragen daadwerkelijk erg schadelijk is voor hen. Laat me uitleggen wat meer;

De Voordelen van maken overbetaling op een Buy-to-Laten hypothecaire

1. Het vermindert uw schuld

2. Dit vermindert het bedrag van de rente betaalt u in de toekomst

3. Hoe lager de schuld als percentage van de waarde van het onroerend goed, hoe meer kans dat je opnieuw kunt hypotheek op een concurrerend tarief in de toekomst (eenmaal concurrerende remortgage deals weer op de markt).

4. Als u waarschijnlijk op de inkomsten uit de verhuur eigenschappen nodig hebt om je andere aanvulling op het inkomen om van te leven in de nabije toekomst, het verminderen van uw hypotheek vrij te meer van de huurinkomsten voor u om te gebruiken. (Hoewel dit nog een vraag aan de orde te handhaven en of beroep doen op een verhuur portfolio uit via pensionering is geschikt voor u als individu).

5. Indien een woning is vrijgekomen op enig moment in de toekomst, zal je minder van je andere inkomsten het onderhoud van de staatsschuld.

De nadelen van het maken van te veel betaalde bedragen.

1. Een lener kan slechts compensatie van de rente tegen de huurinkomsten aan de verlaging van de belastingdruk, niet een kapitaalsreductie. Dus, iedere overbetalingen u zal resulteren in een verhoging van de inkomstenbelasting gaat vooruit.

2. Tenzij je gebruik maakt van een 'offset hypotheek' veel betaalde bedrag u op uw hypotheek zijn een terugbetaling van kapitaal, die niet meer voor u beschikbaar. Als u wilt dat dit weer geld te lenen, dan zal het een nieuwe lening onderworpen aan de bepalingen die momenteel beschikbaar zijn en waarvoor je status op het moment van de aanvraag. Als u vindt dat in de toekomst u uw baan kwijt, uw bedrijf cash flow loopt door een strakke patch of uw bronnen van inkomsten zijn niet hoog genoeg om je behoeften te voldoen, bent u waarschijnlijk niet opnieuw veilige dergelijke voorzieningen. Had u niet gedaan en gewoon te veel betaalde zette ze in een spaarrekening, dat kapitaal beschikbaar zouden zijn geweest om je te gebruiken, waardoor voor u meer ademruimte totdat de situatie verbeterd of om u een kans om een eigendom te verkopen.

3. Het is zeer waarschijnlijk dat de hypotheekrente die u betaalt op een bestaande deal is aanzienlijk lager dan de koers op nieuwe deals momenteel beschikbaar zijn. Dus als u wilt kapitaal gezet in de richting van toekomstige goederen aankopen (of zelfs andere aankopen zoals een auto), gaat u niet in staat om nieuwe borrowings beveiligd tegen het tarief dat u momenteel hebt. Momenteel zijn de meeste leners die beschikken over een deal die werd gegarandeerd voor de aanval van de kredietcrisis en is nu teruggekeerd naar de variabele tarief, waarschijnlijk op een salaris van tussen de 2,5% en 3,8%. Nieuwe kredietfaciliteiten zijn meestal vanaf ca. 4% nog aanvraagrechten van 3,5% en zijn beperkt tot een maximum van leningen 70% loan to value (LTV). Als u 75% LTV, de deals beginnen bij circa 5,3% met toepassing vergoedingen circa 2,5%.

Het bovenstaande is niet de bedoeling om een uitputtende opsomming. Noch moet worden opgevat als een persoonlijk advies. Elke individuele omstandigheden en behoeften moet bepalen de loop van passende maatregelen.

Er is nog een heel belangrijk onderwerp van de brief van de kredietgever niet te markeren. Het belang van niet kortzichtig en simpelweg de besteding van de nieuwe inkomsten uit verhuur van meer dan overschot van de hypotheek betalingen. Is er hier een enorme kans voor individuen om dit te gebruiken als een mogelijkheid om meer belasting te slaan en tot een aanzienlijke verbetering van hun welvaart op lange termijn en financiële zekerheid.

Ik zou een dringend beroep op degenen onder u overweegt hypotheek te veel betaalde bedragen, (of ze nu op een BTL hypotheek of zelfs op hun eigen binnenlandse hypotheek) goed onafhankelijk advies over de beste opties voor u te zoeken.

No comments:

Post a Comment