Maine Onbevestigde Geld meer dan $ 131 miljoen

Maine, de Pine Tree State, heeft meer te bieden dan de angstaanjagend frigged winters in het noordoosten van het grootste deel van de Verenigde Staten bekend om staat. In juni 2007 werd het Bureau van de Staat Penningmeester bedrijf meer dan $ 131 miljoen Maine opgeëiste geld, verdeeld over meer dan 540.000 accounts. Dat is een hoop mosselen, kreeften, of in dit geval.

Abandoned pand wordt beschouwd als "niet-opgeëiste" na zit slapende gedurende een bepaalde periode van tijd. Iedere staat hee
Hoewel moeilijk te geloven in het hele land zijn er echt tientallen miljarden aan niet opgevraagde tegoeden, klaar om te worden opgespoord door de rechtmatige eigenaars. Vermiste geld wordt vaak afgedaan als een scam of mythe omdat mensen simpelweg niet kunnen accepteren dat mensen echt kunnen gewoon vergeten of afschaffen dat veel geld. Alle mensen moeten doen is contact opnemen met hun Staatsthesaurier om te bevestigen dat deze gelden echt zijn.

Een reden waarom niet-opgeëiste activa totalen blijven groeien in alle staten omdat de Staten zijn berucht inefficiënt als het gaat om de terugkeer van deze eigenschappen aan de burgers. Veel lidstaten hebben inspanningen opgedreven om terug geld in de zakken van de mensen die zij behoort, nog niet het bedrag overgedragen aan de staat elk jaar nog steeds enorm blijf de bedrag terug aan de mensen gegeven.

Afgezien van het feit dat nog steeds veel mensen niet bewust zijn van de geneugten van de aanspraak vergeten geld, die over het algemeen geen idee hoe om te zoeken. Elke niet-opgeëiste geld is anders en slechts een paar zijn echt legitiem en houden nauwkeurig bij. Zelfs State Records zijn notoir onjuist, omdat zij niet in real time bijgewerkt. Terwijl de rekeningen zijn overgedragen aan de staat de hele tijd, zullen er geen doorzoekbaar opnemen totdat iemand fysiek voegt het record van het systeem. Op de top van dat, zoals gezegd, er zijn zo veel verschillende ruststadia perioden dat de activa voortdurend worden omgedraaid, dus Maine records worden constant bijgewerkt.

De eerste regel in het zoeken naar verloren geld is dat vaak zoeken of men kan nooit te vertrouwen in de degelijkheid van hun zoektocht. Maar onbetrouwbare gegevens zijn slechts het begin van de hindernissen die vaak krijgen in de manier van gewone mensen die net beginnen op hun zoektocht naar verloren activa.

Leren tips van experts bij het lokaliseren van niet-opgeëiste geld kan Jumpstart uw zoekopdracht te herenigen en helpen u met uw geld sneller dan de gemiddelde, geïnformeerde burger te beginnen zonder enige begeleiding. Mensen echt willen ontdekken alle mogelijke claims verstandig zou zijn om zichzelf te voeden voor het begin van het proces van het opsporen van verloren geld.

No comments:

Post a Comment