Nieuwe generatie van financiële informatie systemen maakt Kraken Numeri Sneller en gemakkelijker

In wat lijkt op slechts een paar jaar, fiscale selectieve informatie-systemen (FIS) hebben zich ontwikkeld van een eenvoudige, ondersteunende backoffice-systemen naar volledig geïntegreerde oplossingen die alles uit de loonsom voor debiteuren-en bruto-cycle management aankan. Maar een dergelijke verhoogde functionaliteit zou mogelijk zijn zonder de mogelijkheid om ongelijksoortige databases te combineren tot een enkele bron van entropie die kan worden gewonnen op meerdere niveaus.

Het belang
Edward Wyllis Scripps exploiteert thans vijf faciliteiten voor acute zorg in totaal bijna 1.400 bedden, twee medische groepen met 14 poliklinieken, een huis Health Agency en een gezondheidsplan. Vandaag, jaarlijkse inkomsten gemiddeld 1,35 miljard dollar, dat is een grote omslag van een paar jaar geleden, toen gepost exploitatieverliezen in 2000 en 2001 in totaal ongeveer $ 26 1000000 en 22 dollar duizend duizend respectievelijk. In een poging om hun bottom line, versterken bedacht een aantal van de belangrijkste strategieën, niet de minste van die drastisch aan het veranderen van hun methoden van heffing en terugbetaling.

"Een paar jaar geleden zijn we afgestapt van capitated risico voor de fee-for-service risico's," zegt David Ferdinand Julius Cohn, vice president van de patiënt diensten. Bovendien, omdat elke ziekenboeg had zijn eigen Eclipsys FIS lopen, de organisatie de beslissing genomen om deze 13 stijgen - oude systemen door het installeren van een bedrijfsbrede FIS.

Gerealiseerde vergelijkbare winst in efficiëntie, hoewel niet alle direct gerelateerd zijn aan de goedkeuring van een nieuwe software-oplossing. erkent dat een aanzienlijk deel van winst was te danken aan verbeteringen proces bij de terugvordering van te lage van derden betalers.

"" We kijken naar de ontwikkeling door te lage soorten en strategieën ontwikkelen om samen te werken met onze betaler partners ", zegt hij, toe te voegen dat de verzameling van te lage financiële 2003 was 9 procent boven de 2002, ten belope van meer dan 15,4 dollar meg. De controle van de Thomas Meer dan 100.000 rekeningen tijdens poliklinische belastinginkomsten kosten-capture-audits leverde Sir Thomas meer dan $ 10 miljoen in extra kosten.

Bovendien maandelijkse cash collecties voor 2004 hoger dan die voor 2003 10,4 dollar, terwijl de netto-belasting van 2001 tot 2003 gestegen met 44 dollar als gevolg van verbeteringen in de heffing, encodering, verminderde slechte schulden en incrementele belastinginkomsten herstel. Naast de operationele winstgevendheid, in diezelfde periode, verbeterd door $ 40. Een focus op een omkering van de verliezen in 2000 en 2001 ook geleid tot een hele systeem cyclus stuurgroep vast te stellen, alsmede multidisciplinaire teams op het niveau, zodat "iedereen zou op dezelfde pagina,".

Drake voegt eraan toe dat de coördinatie van de Stuurgroep en teams geholpen definiëren hoe de gecentraliseerde zakelijk kantoor het best kunnen de behoeften van elk facilitaire ondersteuning. Deze wekelijkse bijeenkomsten betrekking op een breed scala aan onderwerpen, zegt ze, inclusief dekking, interim-en belemmeringen om zich te kwijten. Maar ging nog verder in de herziening van haar strategieën.

Het ontwikkelde een-dedicated claims verwerking team binnen de regionale claims centrum van Kaiser in Pasadena, Californië, waarop de vorderingen achterstand teruggebracht met $ 6. Het uitbesteed onbetaalde commerciële en PPO ambulante beweert Quadramed. "We wilden onze mensen om geconcentreerd te blijven op hoger-dollar beweert, "verklaart. Drake zegt ook: "We hebben een hoop werk op beroepen door te werken met onze betalers en het verbeteren van onze contracten."

Er is geen twijfel dat het upgraden naar Dawning Memory toegang directeur / Patient rol van Managing Director variatie 11,3 van de organisatie verbeterde efficiëntie bij de toegang tot en analyseren van gegevens. Een belangrijke stimulans dat de stijgende hellingen was het EDI-transactie gestelde eisen opdracht van HIPAA, zegt.

Ook om haar Medicare proces te stroomlijnen, sinds Medicare voor ongeveer 35 procent tot 40 procent van haar activiteiten. Wegens tijdgebrek als gevolg van de HIPAA termijn niet in staat was om een web-editie van de Eclipsys software te installeren, te kiezen ipv het karakter-interpretatie die kunnen ruïne op een UNIX-platform met behulp van een cache-systeem, aldus Drake. Echter, de plannen zijn al in de werken aan de klim te lezen 11.4.

No comments:

Post a Comment