Vakantie maaltijden op een dubbeltje

De vakanties zijn om de hoek, en dat betekent grote maaltijden. Voedsel is een van de meest beruchte kosten post in de vakantie, en velen vinden zich gefrustreerd vanwege te beknibbelen te maken familiediners vruchtbare zonder verbreking van de bank. Maar met een beetje strategie en een open geest, is het gemakkelijk om een lekkere maaltijd voor familie de feestdagen die niet zal leiden tot teveel stress of teveel uitgaven.

In dit artikel gaan we de aanpak van belangrijke ideeën aan de begrot
Denk aan Uw Gasten - Hoeveel mensen moet je feed speelt een grote rol bij de beslissing hoeveel geld te besteden. De fondsen kunnen meer vrijelijk worden besteed aan een gezin van drie dan voor een gezelschap van tien man. Indien mogelijk, probeer en organiseren een gastenlijst ruim vóór de maaltijd datum. De meer monden je moet voeden, hoe sneller je kan elimineren duurdere items of eten kopen in bulk, zoals rundvlees en duurdere vleessoorten.

Evalueer uw Pantry - Veel kosten worden gecumuleerd met kleine objecten. Smaakmakers, sauzen en specerijen, zoals knoflook, kan een stuk van je zakgeld. Met Uw gasten geest, check rond je keuken. Maak een lijst van toepasselijke items die u al hebt. Bekende voorbeelden zijn eieren, olijfolie, uien, knoflook, droge kruiden als kaneel, peterselie en basilicum, en het citroensap.

Overweeg Vervangingen - Als u eenmaal gemonteerd uw maaltijd plan, neem een moment te overwegen indien een van de belangrijkste ingrediënten kunnen worden vervangen voor iets minder duur, of iets meer direct beschikbaar en in het seizoen. Probeer het kopen van een krop sla in plaats van voorgesneden zakken. Plaatsvervanger sjalotjes for bieslook, of yoghurt voor zure room. Carve je eigen vlees in plaats van het kopen van een spiraal gesneden of pre-gesneden. Extra kosten in overvloed voor deze extra voorzieningen.

Check voor Sales - Rond de feestdagen, groentewinkels en overschotten zullen over het algemeen lopen specials over gemeenschappelijke zaken die worden gebruikt in seizoensgebonden maaltijden. Profiterend van deze specials kunt tot grote besparingen. Zodra u hebt bepaald wat u gaat bereiden, kijk meerdere levensmiddelenwinkel om te zien of het maken van een paar extra uitstapjes kunt uw maaltijd extra besparing net. Bijvoorbeeld, de aankoop van uw vlees en de helft van uw ingrediënten op op een bijzondere locatie, en verhuizen naar een andere locatie voor de andere helft om te profiteren van een weekend te koop.

Een beetje extra voorbereiding gaat een lange manier om geld te besparen op vakantie, griesmeel, en uw gerechten worden net zo heerlijk als je splurged voor alle toeters en bellen.

No comments:

Post a Comment